Pretraži

„MISLILA SAM DA MI JE DOŠAO KRAJ“: Lea Stanković se oglasila nakon teškog perioda, otkrila zašto je nije bilo (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/lastankovic

Lea je na letovanju najviše vremena provodila sa sestrom, takođe influenserkom, Sarom Stanković, a njih dve su gotovo svakodnevno delile fotografije i utiske sa luksuznog odmora.Nakon povratka, Lea je neko vreme bila aktivna na društvenim mrežama, ali je odjednom prestala da se oglašava, što nije promaklo njenim vernim fanovima.

Mnogi su se zabrinuli jer influenserke nije bilo nekoliko dana na mrežama, a ona se sada prvi put oglasila i objasnila o čemu se radi.

Ljudi dobar dan, osećam se kao da vam se javljam posle 256 godina, a ne posle 3 dana koliko me nije bilo. Samo da vam kažem da trenutno vlada neki virus, ja sam sve saznala preko interneta i tako dalje, koji prenose deca, međutim deca ne oboljevaju. Ali zato vi odrasli mislite da vam je došao kraj i da umirete. Meni je evo prošlo tri dana, ja i dalje bukvalno sebi ne mogu da dođem, sada mogu da ustanem iz kreveta, s obzirom na to da mi je prvi dan bio toliko haotičan i da nisam mogla da dođem sebi. Imala sam potpuni gubitak apetita i to je jedina dobra stvar što ću smršati ajde da kažemo. Danas sam već morala da obavim neke stvari za posao, sa kojima kasnim, međutim, evo već se vraćam u krevet – otkrila je Lea.

Foto: Instagram printscreen/lastankovic

Foto: Instagram printscreen/lastankovic

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence