Pretraži

„Da li treba da se osećam manje lepo i vredno?“ Naša popularna tiktokerka pokazala pravu sliku sebe, pa svima poslala važnu poruku (FOTO/VIDEO)

Influence
0

Milica Aleksov, tiktokerka i influenserka, iskritikovala je jedan poznati kozmetički brend i podelila realnu sliku sebe koje mnoge influenserke izbegavaju da pokažu na društvenim mrežama.

Milicu na Tiktoku prati više od 160 hiljada ljudi, dok na Instagramu taj broji prelazi 50 hiljada. Ona svoju platformu često koristi za razgovor o važnim temama, a s obzirom na to da je mlada mama nju prate kako devojke, tako i mame sa kojim razmenjuje brojna iskustva.

Najnovija kampanja jednog kozmetičkog brenda uzrokovala je burne rekacije na mrežama i lavinu negativnih komentara, te je sada tim povodom odlučila da se oglasi i Milica na svom TikToku.

Jedan poznati kozmetički brend je okarakterisao ljude koji imaju bubuljice kao neuredne i prljave, kako to izgleda tako. Dakle, ja imam problema sa bubuljicama još od 12. godine, sada imam 25. Vrlo dobro znam kakav je put nas koji imamo problema sa kožom. Ja sam probala sve što postoji i ne postoji, dakle ja znam sve te muke i šta prolazite psihički i ostalo. Ja evo sad imam skoro 25. godina i ljudi i dalje po društvenim mrežama, nekad i uživo, komentarišu to što ja imam bubuljice. Mene to više ne može da pogodi, moje samopouzdanje je izgrađeno, ali kako je devojčicama i dečacima od 12,13,14 godina kada se komentariše njihovo lice koje nije čisto, što je potpuno normalno“, zapitala se ona.

„Nemamo svi savršenu kožu, evo ja prva, daleko sam od savršenstva, takva sam kakva sam i volim sebe baš ovakvu kakva sam. Niste manje vredni ako imate bubuljice, nećete biti manje cenjeni ako imate bubuljice, nećete biti manje uspešni niti će vas neko manje voleti. To vas ne sprečava ni u čemu. Pustite to što se konstantno nameće da svi moramo da imamo prečisto lice“, istakla je Milica.

@milica_aleksov2niste manje lepi ako imate bubuljice🫶🏽♬ original sound – Milica Aleksov

Ona je potom i na Instagramu podelila svoje slike bez filtera i fotošopa i pokazala kako njeno lice zaista izgleda – korak na koji se ne bi svaka influenserka odlučila.

„Evo na primer moje lice u PMS-u, mnogo je mirnije posle tog perioda naravno, ali šta sad?! Da se osećam manje lepo, vredno, ispunjeno zbog nečeg na šta se itekako trudim da utičem godinama, ali jednostavno svaki stres, jako osetljiva koža i ostalo imaju veliki uticaj na mene. Devojke/dečaci, samo opušteno. Tuđi komentari su samo tuđi komentari i ništa više od toga ukoliko se nosite sa tim“, napisala je tiktokerka.

Foto: Instagram printscreen/milica.aleksov

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence