Pretraži

,,MENE TO NIJE POGODILO“: Ena Luna odgovorila na hejt komentare zbog korseta

Influence
0
Photo: IDJTV

Ena Luna je imala priliku da u našoj emisiji sa voditeljkom Danicom Nikolić čuje oštre komentare kako prema mišljenju nekih ona nema dekolte za ovaj modni komad. Modni kreator Saša Vidić nije bio nimalo blag.

  • Mislim da su sporne grudi zato što za taj korset ne možete da imate dunju, nego morate da imate pomorandžu. Ovo je za nekog ili ko ima prirodne grudi koje su normalne, a ne viseće ili neko ko je uradio plastičnu operaciju grudi, ali normalnu. I ove pantalone na njoj, to ne. To se ne spaja tako. Ne možeš za sve što misliš da je trend da navučeš na sebe.

Enina koleginica Vanja Veljić, ali i pojedini korisnici društvenih mreža su stali u njenu odbranu i naveli da se granica između realnog i virtuelnog izgubila.

  • Osobe koje su je prozivale verovatno imaju godina koliko ja i nisu prošli kroz to što je ona prošla, tj. da budu majke. Kad prođu kroz to i kad se slikaju, imaju pravo nešto da kažu – rekla je Va Vana.


Ena Luna je otkrila kakav je njen stav o komentarima koje su joj uputili na Tviteru, ali da li ju je sve to pogodilo.

  • Opet to nije bilo kod mene. To je samo na Tviteru. Meni ako se desi nekada stvarno, tipa da to bude jedna, dve poruke. Stvarno ne mogu da to doživim tako, jer ne dopire do mene svakodnevno, što je super. Nadam se da će tako i da ostane – rekla je ona za IDJTV, pa se dotakla korseta:

– Što se tiče korseta bio mi je velik, kupila sam ga pred put onlajn. Nisam znala kakav je. Apsolutno nisam bila zadovoljna kako mi stoji. Međutim, taj dan sam saznala da sam u drugom stanju. Toliko sam bila sluđena sa tom vešću da mi je taj korset bio najmanje bitan u životu. Vidi se da ja držim ruku iza i da držim korset da mi ne padne. Nažalost, pojavila su se samo dva, tri komentara na koja sam odgovorila. U smislu kako mi nije neprijatno što nemam silikonske grudi. Jednostavno određenih stvari sam stvarno svesna. Meni je to smešno kada mi neko kaže kao da ja nemam ogledalo. Mene to nije pogodilo. Više je bilo podrške nego negativnih komentara.

Jujtjuberka je istakla da ona ne mari za negativne komentare.

– Smatram da pridavanjem značaja tome možeš sebe da urušiš, svoj psihički mir i stabilnost. Mislim da je to jako važno: Osobe koje to rade stvarno ne zaslužuju tu vrstu pažnje. Njima treba pažnja i ljubav, i to se vidi. Mislim da niko od nas, ko ima otključan profil, uopšte ne mora da bude javna ličnost, nije dužan da to trpi, ispravlja krive drine, da nekog uči lepom ponašanju – zaključila je Ena.

Ena Luna je takođe govorila o trudnoći i o odnosu sa Dunjom Jovanić, a u emisiji imate prilliku da saznate i nešto više o Aleksandri Matrix i Hani koje su nedavno izbacile pesmu na idjvideos.tv Jutjub kanalu, a pored toga saznaćete šta su Leon i Breskvica spremili za publiku i još mnogo toga. Ukoliko ste propustili sinoćnu emisiju u 20 sati na IDJTV-u, možete da je pogledate na IDJTV Youtube kanalu u ponedeljak u podne.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence