Pretraži

Prva izjava Lune Đogani povodom incidenta u koji je bio umešan njen suprug: Marko otkrio u kakvom je odnosu sa komšijom zbog kog je završio u pritvoru

Influence
1
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Marko Miljković je otkrio u kakvom je odnosu sa komšijom sa kojim se posvađao ovog leta, a sada je po prvi put ovu temu prokomentarisala i njegova supruga Luna Đogani.

Početkom juna, Marko je ušao u svađu sa komšijom iz zgrade oko đubreta na terasi. S obzirom na to da je situacija eskalirala, policija je bila pozvana i Miljkovića su priveli u stanicu. On je zadržan narednih 48 sati u pritvoru, a nakon izlaska, on je u klipu na svom Jutjubu kanalu izneo neke detalje.

Moja dužnost je da vam se obratim. Ja sam pokrenuo ovaj haos, ovu hajku. Sa jedne strane ne mogu ništa da vam kažem, a kada bih rekao polovično, to ne bi ličilo ni na šta. To bi bilo polomljeno, skriveno… Iz tog razloga sam odlučio da ne pričam ništa. Ne zameram nikome ništa, sa svih mogućih strana, iako bih mogao. Mislim da ni sa jedne strane, nikome, ne odgovara da se klupko odmotava“, rekao je on tada.

Marko i Luna su nedavno proslavili njegov rođendan, kao i rođendan i krštenje njihove mlađe naslednice Lane. Tom prilikom, Miljković se osvrnuo na ovaj događaj i za okupljene medije otkrio u kakvim je odnosima sada sa pomenutim komšijama.

„Rukovali smo se, objasnili i razumeli. Što se njega tiče, neće biti nikakvog sudskog spora, ali što se tiče neke druge priče koja se nastavila posle toga, biće ga. Dešavalo mi se svašta tog dana, iz minuta u minut. Taj dan je krenuo loše, a još gore se završio.“

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Dok je trajala čitava drama, Luna se povukla sa društvenih mreža, a čak i nakon što se vratila ona nikada javno nije komentarisala ovu temu ni dešavanja. Ipak, influenserka je sada za medije kratko prokomentarisala Markovu izjavu i celu situaciju.

„Ja sam se udala ‘i u dobru i u zlu’, ja nikada ne bih ostavila svog partnera kada je loše“, rekla je ona kratko, na šta se Marko nadovezao: „Lunu sam iznenadio sa svim tim, ali je ipak stala iza mene. I da je obrnuto, ni ja ne bih imao nikakve dileme da budem uz nju.“

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence