Pretraži

,,MALO SU TOKSIČNI I ČUDNI“: Va Vana iskreno o tiktokerima

Influence
0
Photo: IDJTV

Va Vana je neko ko ne krije svoj ljubanvi život, pa često imamo prilike da vidimo njene fotografije sa dečkom na njenom Instagram profilu

Mi funkcionišemo dosta toksično, oboje smo jako posesivni, jako toksični i mi smo konstantno zajedno. Volimo stalno da budemo zajedno, volimo svaki dan da budemo zajedno, trenutno se njegov stan završava, tako da na neki način živimo zajedno, nije baš totalno ali recimo – rekla je Vanja.S obzirom na to da je istakla da sređuju stan, zanimalo nas je da li to ozbiljniji korak u njihovoj vezi.

Mene već svi pitaju kad će venčanje i kad će deca, kao da ja nemam 20. godina. Šalim se, ja sam rekla da bih volela da budem mlada mama, ali pored toga volela bih da sačekam, pa da budem zrelija da mogu ja da aspitavam to dete a ne da se međusobno vaspitavamo. Drugo, moramo Lazar i ja još dosta toga da prođemo, mi smo tek oko godinu dana zajedno – dodala je ona.

S obzirom na to da je imala prilike da se sretne sa UkiQ i Sergejem Pajićem koji su takođe snimali prilog za IDJTV zanimalo nas je kakvo je njeno mišljenje o njima.

Pa sada sam ih tek upoznala, iz ovih 20ak minuta koliko smo sedeli deluju mi skroz okej i normalno. Meni čak tiktokovi od UkiQ nisu ni izlazili, ja njen tiktok nikada nisam videla, ali znam da mnogo ljudi ima šta da kaže za nju, ono što je činjenica jeste da ona izgleda drugačije od drugih devojaka, ali mislim da po tome ne treba da joj sudimo. Ona je skroz normalna devojka, a Sergeja znam i duže i nešto smo se dopisivali skoro oko nečega, nemam pojma oko čega, nebitno, seci – rekla je ona kroz smeh.

Vanja smatra da je Tiktok vrlo dobra aplikacija, a evo šta generalno misli o tiktokerima.

Mislim da su malo toksični, malo su čudni i malo su mi too much, ali okej, gotivim se sa nekima. Mislim da je ta društvena mreža kao i Tviter, prepuna je hejta i ja ne ulazim u komentare – završila je ona.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence