Pretraži

Auto vredan 140.000 evra! Popularni jutjuber se pohvalio novim luksuznim vozilom, pa kroz suze progovorio o početku karijere (FOTO)

Influence
0
Foto: Youtube printscreen/Lux27

Luka Bojović, popularni jutjuber poznatiji pod imenom Lux, pohvalio se kupovinom novom skupocenog automobila,  a kako mu ovo nije prvi luksuzni automobil on je otkrio i po čemu je ovaj toliko poseban.

Poznato je da mladi jutjuberi i influenseri od saradnji sa domaćim, ali i stranim kompanijama zarađuju velike sume novca, te su pojedini već uspeli sebi da obezbede nekretnine, skupocene automobile, satove i odeću najvećih svetskih modnih brendova.

Jedan od njih je i jutjuber Lux koji od početka godine privlači veliku pažnju svojim privatnim životom, a sada se pohvalio i kupovinom novog automobila i to prestižne marke „Porsche“.

On je nekoliko godina vozio auto marke „Range Rover“ kog je poklonio jednom svom fanu nakon što je kupio „BMW“ džip. Sada Luka je podelio sa svojim fanovima da je postao ponosni vlasnik „Porsche-a“ koji je dugo godina bio njegov auto iz snova.

„Skoro 9 godina sanjam da ću da snimam ovaj video koji snimam upravo sad. Kao što vidite u naslovu kupio sam novi auto, ali ovaj put je ovaj video malo posebniji iz razloga jer sam kupio „dream car“, nešto što sam sanjao kad sam bio mali, kada sam počinjao sa Jutjubom, dok sam posmatrao druge. Bio mi je san da sa 23 godine kupim svoj „dream car“, međutim nisam bio u fazonu da se to desi pošto poto, već ako uspem uspem i evo me“, započeo je on svoju priču u klipu, a potom priznao da je i zaplakao kada mu je auto stigao.

U momentu kada mi je auto stigao zapravo sam plakao, prošlo mi je 9 godina kroz glavu u tom trenutku… Par dana sam razmišljao šta bih zapravo mogao da pričam u videu i evo sad kad je došao momenat i pokazujem auto koji sam kupio, kao da sam onako ostao bez teksta. Kada mi je stigao ovaj auto, prisetio sam se svega, kada je bilo nasilja, kada su me mnogi provocirali, pa mi je svašta prolazilo kroz glavu, bilo je baš napeto, pa mi je onda prošlo kroz glavu kada sam tek došao u Beograd, svi usponi i padovi… „, rekao je Lux prisećajući se svojih početaka na Jutjubu.

On je na svom Instagram profilu podelio i nekoliko slika iz kola, a na jednoj se našla i njegova majka, koju je jutjuber prvu provozao u kolima što je za njega bio veoma emotivan momenat.

„Naravno da je majka prva koju sam vozio. I malo sam zasuzio jer sam se prisetio svega i odakle sam počeo…“

Ovaj „Porsche 911“ je definitivno dokaz Luxovog uspeha s obzirom na to da se njegova cena kreće od 136.000 evra i ova marka je poznata kao jedna od najluksuznijih u svetu automobila.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence