Pretraži

Namerava da obiđe Evropu automobilom, a onda i da ostvari svoj SAN: Naš popularni jutjuber se obratio fanovima, pa otkrio velike planove za budućnost

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/lukabojovic23

Popularni jutjuber Luka Bojović, poznatiji kao Lux nakon što je izašao iz bolnice, emotivnom porukom se obratio fanovima, pa otkrio svoje planove za budućnost.

Iako je već duže vreme aktivan na društvenim mrežama, poslednji nekoliko godina Lux je privukao pažnju mnogobrojnih pratilaca na sebe i postao jedan od najuspešnijih influensera na našim prostorima.

On se uvek trudi da bude dobra motivacija mlađim ljudima, podsećajući ih da upornim radom mogu sve da ostvare, a u isto vreme uvek se trudi da ispuni sve što je zacrtao i samim tim ostvaruje i sopstvene snove.

Pre nekoliko dana on je iscrpljen mnogobrojnim dešavanjima završio u bolnici, ali tokom njegovog boravka tamo stigle su i lepe vesti, tačnije stigao je njegov novi automobil marke „Porsche“ kojim se odmah pohvalio fanovima, ali se i zahvalio za svu podršku koju mu pružaju, a sada je influenser na svoj story objavio još jednu zahvalnicu svima, ali i otkrio svoje planove za budućnost.

„Još jednom da se zahvalim svima na ovih nepunih 9 godina koliko se već družimo na internetu“, napisao je on, pa dodao:

„Kao što znate bio sam bolestan, pa nisam objavljivao ništa u vezi giveawaya za Panameru, ali od sutra nastavljam po starom“, najavio je on misleći na darivanje u kom će skupoceni automobil pokloniti jednom od svojih fanova.

Foto: Instagram printscreen/lukabojovic23

I premda se na njegovom profilu može pronaći raznovrstan sadržaj, ipak ono što mnoge najviše privlači njegovom nalogu jesu objave sa putovanja, putem kojih Lux dočarava život na različitim destinacijama, a kako zbog mnogobrojnih obaveza u poslednje vreme nije često putovao, on je sada otkrio svoje planove za budućnost, pa obavestio fanove da će u buduće biti dosta sadržaja sa različitih putovanja.

„I za sve drage ljude koji prate ovaj profil zbog putovanja“, napisao je on, pa dodao:

„Nisam vas zaboravio, samo zbog mnogo posla poslednjih nekoliko meseci putovanja su mi bila kraća, samim tim i kontent mnogo manji, osim Tajlanda, ali od septembra, oktobra bi trebalo da su svi projekti relativno gotovi i onda se vraćam u akciju.“

„Plan mi je da autom proputujem čitavu Evropu, krajem godine da odem u Ameriku (to sanjam otkad sam počeo da putujem), kao i neke druge destinacije koje nisu baš popularne, a samim tim ću se potruditi da vam sva mesta koja obiđem približim najbolje što budem mogao“, najavio je influenser.

Foto: Instagram printscreen/lukabojovic23

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence