Pretraži

„Imam sreće sa poznatim ličnostima“: Luna Đogani se pohvalila kontaktom sa svetskim zvezdama, pa otkrila koju slavnu starletu bi volela da upozna (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Luna Đogani pohvalila se na svojim društvenim mrežama kontaktom sa svetskim zvezdama, a potom otkrila do koje poznate dame joj je cilj da dođe.

Luna je proteklog vikenda prisustvovala koncertu Eda Širana u Beogradu, kog je održao u sklopu njegove svetske turneje. Njoj su na koncertu društvo pravili njen najbolji drug, očuh Andrej Atijas i njena najmlađa sestra Blankica.

Influenserka je u toku samog koncerta snimila brojne pesme, od kojih je neke posvetila svojim ćerkicama, a sada nekoliko dana nakon koncerta ona i dalje sabira utiske i kači na društvene mreže najlepše trenutke sa nastupa svetske zvezde.

@lunadjogani96 Veče za pamćenje, prelepo, preemotivno, predivno… Ed Sheeran❤️ #fyp #edsheeran #belgrade @KLIK ZA SRECU ♬ original sound – LunaDjo

Jedan takav njen klip privukao je pažnju oficijalne stranice fanova Eda Širana koji su joj prokomentarisali ovaj klip, čime se Luna odmah pohvalila na svom Instagramu.

„Nije on, ali njegova najbitnija i priznata fan grupa“, prokomentarisala je ona uzbuđeno.

Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Đoganijeva je potom otkrila da ovo nije prvi put da je primećena od inostranih zvezda i njihovih fanova, te je podelila koji je još izvođač prati, ali i otkrila do koga od poznatih se nada da će uspeti da dođe.

„Imam sreće sa tim poznatim ličnostima, uvek me nekako primete. Sećate se grupe ‘Rebelde’. Odrasla sam uz njih, maštala da ih upoznam, bila na oba koncerta u Areni u prvom redu, a danas me jedan član te grupe prati. Tako da, pokušaću i do Kim da dođem, samo polako“, napisala je ona uz skrinšot profila Kristofera Akermana, na kom se vidi da prati našu influenserku.

Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence