Pretraži

Prepoznajete li našu popularnu influenserku? Nedavno je progovorila o teškom odrastanju uz poznate roditelje, a sada je sve raznežila fotkom iz detinjstva (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Popularna influenserka izazvala je oduševljene komentare pratioca jednom fotografijom na svojim društvenim mrežama.

Luna Đogani samo na Instagramu ima skoro 600.000 pratilaca koji sa pažnjom prate svaki njen korak. Ona neretko deli brojne detalje iz privatnog života, svoju svakodnevnu rutinu sa dve ćerke i suprugom Markom Miljkovićem. Njene objave izazivaju brojne komentare njenih pratilaca, što je i sada bio slučaj.

Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Popularna influenserka je od ranog detinjstva bila u žiži interesovanje s obzirom na to da je ćerka Gagija Đoganija i Anabele Atijas, koji su 90tih bili deo jedne od najpopularnijih grupa na muzičkoj sceni.

Ona se sada prisetila svog detinjstva, pa je podelila sliku tek prohodale Lune i izazvala oduševljene komentare. Ono što je privuklo posebnu pažnju jeste neverovatna sličnost između nje i njene mlađe ćerke Lane.

Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Zbog brojnih fotki koje kači na svoje društvene mreže, pratioci su imali priliku da vide koliko njihova starija ćerka Mija liči na tatu, dok je Lana kopija svoje mame, što je influenserka neretko i isticala u medijima, a između ostalog otkrila je i da su karakterom takođe podeljene, te da je starija naslednica ista tata, dok je mlađa u potpunosti povukla na mamu.

Podsetimo, Luna je nedavno progovorila o svom odrastanju koje uz poznate roditelje nije bilo ni malo lako. Oni su svojevremeno prošli kroz turbulentan razvod koji je bio medijski propraćen što je influenserki i njenoj mlađoj sestri palo izuzetno teško.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence