Pretraži

Miljkovići napravili grandioznu proslavu! Marka umalo rasplakao Lunin poklon, Gagi Đogani i Anabela Atijas ponovo na sceni zajedno (FOTO)

Influence
0

Luna Đogani i Marko Miljković sinoć su priredili grandioznu porodičnu proslavu s obzirom na to da su imali više razloga za slavlje, a tom prilikom ovaj popularni par se za medije osvrnuo na brojna dešavanja u njihovim životima u poslednjih nekoliko meseci.

Juče je Luna emotivnom porukom čestitala suprugu rođendan, dok je Marko najavio još nekoliko bitnih događaja u njihovom porodičnom domu, između ostalog krštenje i prvi rođendan njihove druge naslednike Lane.

Zajednička proslava oca i ćerke održana je sinoć u jednom prestoničkom lokalu, a pre toga je poznati par i krstio devojčicu. Na samom krštenju Luna je zablistala u krem odelu, dok je na proslavu stigla u krem haljini ukrašenoj zlatnim resama, a Marko se odlučio za plavo odelo i svetlo plavu košulju.

Kada su stali pred medije, Miljkovići nisu mogli da sakriju svoju sreću i osmehe sa lica, a Marko je otkrio sve o poklonu koji mu je supruga izabrala, te nije mogao da sakrije svoje emocije.

„Jedan od poklona koji sam dobio od Lune i hvala joj na tome, je slika na kojoj smo ja, moja otac, moja majka i moje dve ćerke, a prvo što sam je pitam je zašto ona nije na toj slici, falila mi je ona i jako me je dirnula. Nisam plakao, ali su mi zasuzile oči. Do danas nisam imao njenu sliku, hteo sam da je uramim. Mia je ista baka Neda, moja pokojna mama, stalno joj pričamo o njoj“, rekao je on.

Luna je potom za okupljene medije progovorila i o njihovom odnosu, ali se osvrnula i na pevačku karijeru koju je započela po izlasku iz jednog rijaliti programa, te je priznala da li u skorije vreme planira da se vrati na muzičku scenu.

„Zajedno sam pet i po godina, u braku tri. Ja sam jako ponosna na nas, ljudi su uvek sumnjali, jer te rijaliti veze umeju da budu fejk, ali mi smo dokazali sve. Imamo sve, posao, ljubav i porodicu, nije uvek bilo lako, bilo je kompromisa. Ja sam skroz odustala od pevanja, ne pronalazim se u tome, kad vodim emisiju onda sam zadovoljna i srećna. U moje spotove i pesme uložena je jako puno para“, istakla je ona.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Na proslavi su se našli brojni članovi porodice i najbliže rodbine, a posebnu pažnju su privukli Lunini roditelji, Gagi Đogani i Anabela Atijas, koji su i izveli zajedno nekoliko pesama iz perioda kada su bili deo grupe Funky G. Iako su prošli kroz turbulentan period, čini se da je nekadašnji bračni par konačno izgladio odnose.

Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence