Pretraži

Luksuzni poklon od 600 dolara: Cale se pohvalio posebnim rođendanskim iznenađenjem, popularni influenser uspeo da ga rasplače

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/cale_official

Influenser prepoznatljiv pod nadimkom Cale podelio je jedan od ekstravagantnih poklona koje je dobio za rođendan.

Popularni influenser nedavno je proslavio svoj rođendan velikom proslavom u jednom prestoničkom restoranu, a na proslavi su se između ostalog našli i njegovi brojni prijatelji sa influens scene, koji su celo veče delili atmosferu sa žurke.

Mnoge od njih, pa i njihove pratioce je iznenadila poruka koja ih je dočekala na samom početku, a s obzirom na to da je većina njegovih zvanica kasnila malo je falilo da se Caletova predviđanja obistine.

Nakon proslave, influenser je pored brojnih utisaka podelio i poklon koji ga je posebno oduševio, a do kog je dugo pokušavao da dođe. Naime, prema njegovim rečima, najveće iznenađenje te večeri je uspeo da mu priredi Andrija Jo koji mu je kupio parfem lukuznog modnog brenda.

„Poklon koji je mene oborio sa nogu, poklon koji ja znači uopšte nisam očekivao ni najmanje. Prijatelji se neće ljutiti, ali Andrija ih je sve znači pokorio. Ja kad sam video kesu, meni prvo nije bilo jasno“, rekao je Cale i u kadar uneo kesu brenda „Louis Vuitton“.

„Andrija, moj dugogodišnji prijatelj, evo već sada mi se plače, ja sinoć kada sam video šta je on meni kupio, ja sam bio na ivici da se isplačem. Vi znate svi koliko sam ja tražio Luj Viton parfem „Kaktus“, Andrija ga je našao i toliko ga je našao da je stigao čak i da ugravira moje inicijale imena i prezimena. Tako da ljudi moji, ovo je jedan od najlepših poklona ikada koje sam ja dobio. Svi koji me znaju, znaju koliko sam ja tražio ovaj parferm i želeo“, otkrio je on.

Ovaj njegov snimak podelio je i Andrija koji je kratko napisao: „Caletova očekivanja je teško nadmašiti, ali uspeo sam.“

Foto: Instagram printscreen/andrijajo

S obzirom na to da se radi o parfemu jednog od najluksuznijih svetskih brendova ne iznenađuje što je Andrija izdvojio značajnu cifru za ovaj poklon. Naime, cena ovog parfema, u zavisnosti od mililitraže kreće se i do gotovo 600 dolara.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence