Pretraži

Luksuz vredan 2.000.000 evra! Đina Džinović se „baškari“ u 1.000 kvadrata, porodični dom influenserke ostaviće vas bez teksta

Influence
0
ĐINA DŽINOVIĆ
Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Mlada influenserka Đina Džinović uživa u luksuzu od rođenja, zahvaljujući karijeri njenog oca, proslavljenog pevača Harisa Džinovića, a neretko posebnu pažnju privlači njihov porodični dom na Senjaku.

Haris je gradnju vile otpočeo 2017. godine, a izgradnja je trajala pune četiri godine. Radovi su trajali ovoliko dugo, zato što je folker u potpunosti učestvovao u ovom projektu, te je više puta menjao nacrte kako bi sve u potpunosti prilagodio svojim i potrebama svoje porodice.

Zidovi su se u vili nekoliko puta i rušili, a folker je o problemima sa gradnjom i izmenama govorio javno nekoliko puta za medije.

„Stalno menjam. Nisam arhitekta, nisam građevinski inženjer, ni statičar. Ne čitam nacrte, ni planove. Vidim kada je nešto izgrađeno i onda reagujem. S druge strane, arhitekta i inženjer grade to i odoše, a ja ostajem tu. Znači, gradim za sebe, a ne za njih“, ispričao je on između ostalog jednom prilikom za medije.

Ove godine su se Haris i Melina razveli, što je neko vreme bila glavna tema medija, a s obzirom na to da je pevačeva, sada već bivša supruga, kreatorka, i ona je aktivno učestvovala u uređenju porodičnog doma.

Melina se nakon objave o razvodu iselila iz vile, dok su njihova deca, Kan i Đina ostali da žive sa ocem.

S obzirom na to da su i tokom zajedničkog života vešto krili svoju porodicu i odnos, javnost je retko imala priliku da zaviri u njihov dom čija se vrednost procenjuje na čak 2 miliona evra.

Ipak, njihova ćerka Đina je počela da se bavi influensinog i da deli brojne detalje života na društvenim mrežama, te su njeni pratioci imali priliku i da zavire u unutrašnjost ove velelepne vile od 930 kvadrata.

Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Tako je Đina, između ostalog, nekoliko puta pokazala prostrani dnevni boravak, kojim dominira mermerni, beli kamin, a iznad kog je u savršenom kontrastu veliki mermerni kamen u crnoj boji. Na plafonu su mnogi primetili i ogroman kristalni luster, koji podseća na komad koji se može naći u najluksuznijim hotelima na svetu.

Dnevna soba dopunjena je nameštajem bele i plave boje, dok su po prostoriji strateški raspoređeni komadi nameštaja od punog drveta koji daju pravu dozu sofisticarnosti i topline.

U dvorištu milionske vile Džinovići imaju i bazen, na kom najviše vremena provode upravo mlađi članovi porodice koji u ovom luksuzu uživaju najviše tokom letnjih meseci sa prijateljima.

U kući se navodno nalazi i vinski podrum bogat vinima iz različitih krajeva sveta, a posebno iz Francuske s obzirom na to da su dugo živeli u Parizu i Kanu. U posebnom delu kuće Haris ima muzički studio, dok poseduju i teretanu.

Ova velelepna vila poseduje i lift, ali i stepenište osvetljeno toplim tonovima, kojim dominira crno staklo umesto ograde. Pomenuto stepenište smo imali priliku da vidimo na Đininim fotografijama, s obzirom na to da je influenserka ovaj detalj u porodičnom domu iskoristila više puta kao savršenu pozadinu za fotografisanje.

Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Jednom prilikom, Đina je snimila i unutrašnjost svog ormana, a pored luksuznog dizajna ormana od punog drveta, veliku pažnju privukle su i brojni komadi najpoznatijih svetskih dizajnera, a poznato je da se influenserkin stil i skupocena odeća komentariše već neko vreme.

@secretfairytale Garderober Đine Dzinovic 🤩 #fyp #foryou #foryoupage #viralvideo #yxzcba #fypシ゚viral #fypシ゚viral #fypシ゚viral #fypシ゚viral #fypシ゚viral #fyyyyppppppp #djinadzinovic #djinadzinovic🤍 #djinadzinovic😍 #melinadzinovic #dreamcloset #closettour #birkinbag #birkinmom #luxurycloset #birkinmom #iconicfashion #luxurylifestyle #balkan #trend #trending #secretfairytale #fypbalkan #tiktoksrbija #capcut #goviral #viral #viraltiktok #foryoupage #foryou #fyp ♬ Bas Je Dobro Biti Ja – Jelena Karleusa

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence