Pretraži

Lux obožavateljki poklonio Poršea! Popularni jutjuber ispunio obećanje, ali zbog jednog detalja njegov gest naišao na podeljena mišljenja pratilaca

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/lukabojovic23

Popularni jutjuber Luka Bojović, poznatiji kao Lux, poklonio je jednom fanu novog Poršea Panameru, međutim njegov gest je zbog jednog detalja naišao na oprečna mišljenja fanova.

Luka Bojović  se proslavio na društvenim mrežama mrežama strimovanjem igrica i klipovima na Jutjubu. Naporan rad i upornost doprineli su tome da jutjuber izgradi veliku bazu fanova koji verno prate sve njegove objave.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Bojović (@lukabojovic23)

Naime, zahvaljujući dugogodišnjem radu, on danas zarađuje velike svote novca zahvaljujući kojima može da obezbedi sebi razne skupocenosti. Ipak, osim što sebi kupuje luksuzne stvari, on s vremena na vreme odluči i da nagradi pratioce zahvaljujući kojima je postigao veliki uspeh, pa je tako nedavno jednom fanu poklonio automobil marke Range Rover.

On je tada čestitao dobitniku, pa je tom prilikom dao još jedno obećanje. Naime, on je odlučio da još jednom fanu pokloni skupoceni automobil.

„Dame i gospodo, kao što sam i obećao, kupio sam novi Porše Panameru, koju ću da poklonim nekome od vas. Prethodni giveaway sa Range Roverom je prošao zaista brutalno. Nakon toga odlučio sam da ču da kupim Poršea i da ćemo da napravimo giveaway za Poršea. Danas je stigla Panamera, a uskoro ću da objavim tačan datum kad će da počne i giveaway. Giveaway će se održati na mom Instagram profilu, tako da ako želite da postanete vlasnik ove Panamere morate da pratite moj profil, a uskoro će te saznati i tačan datum početka nagradne igre“, rekao je on, pa pokazao automobil, a sada je i ispunio svoje obećanje.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Bojović (@lukabojovic23)

Naime, jedna devojka koja dugo prati popularnog jutjubera je juče zahvaljujući njemu postala vlasnica novog Poršea Panamere.

„Upravo sam poklonio Janji Poršea. Divna devojčica, iz divne porodice, a ja vam mogu reći da mi je puno srce! Hvala vam što ste podržali i ovaj projekat i pišite u komentarima koji auto bi želeli da poklonim sledeći“, napiso je on.

Foto: Instagram printscreen/lukabojovic23

Ovaj gest naišao je na veliko odobravanje od strane mnogobrojnih  fanova koji čestitaju Luki, i ističu da je to što je uradio zaista lepo.

Međutim, sa druge strane su bili oni koji su komentarisali da je ovo previše, da je ona premala za ovakav poklon, kao i da bi bilo bolje da je poklonio jeftiniji automobil, a ostatak iznosa dao u novcu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence