Pretraži

Lud provod do zore u nikad izazovnijem stajlingu: Anja Bla pokazala kako provodi vreme nakon raskida, a evo ko joj pravi društvo (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Foto.Printscreen/Instagram:anjablaa

Poznata influenserka Anja Bla nakon raskida zapalila Instgaram snimcima na kojima đuska u izlasku u nikad izazovnijem izdanju.

U poslednje vreme veliku pažnju javnosti je privukao raskid influensera Anje Blagojević i Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase. Oni su nakon četiri godine veze odlučili da stave tačku na svoj odnos, a kako je njihova veza bila turbulentna i puna preokreta, ni raskid nije bio drugačiji.

Naime, oni su svojim prekidom pokrenuli pravi rat na internetu među fanovima koji su raspravljali da li je validan razlog njihovog raskida, kao i da ko je od njih dvoje u pravu. Čak su u jednom momentu krenule i loše varnice između njih, nakon jednog videa koji je Anja snimila da bi se zahvalila svima koji su je podržali, a koji je Baka ismevao.

Ipak, na kraju su njih dvoje odlučili da se pomire i da iako nisu u vezi, ipak ostanu u dobrim odnosima, pa su se u jednom lajvu izvinili jedno drugom. I premda su mnogi sumnjali u to, izgleda da je ovaj par na kraju ipak prekinuo vezu, a Anja je sada pokazala šta radi nakon raskida.

Naime, ona je odlučila da sa prijateljima ode u jedan izlazak, a onda je na šaljiv način pokazala na koji način se priprema za provod.

„Spremanje za grad“, napisala je ona u opisu fotografije na kojoj sređena sedi dok joj drugarica meri pritisak.

„Pijem neki čudan napitak s nadom da će prestati da mi se nesvesti“, napisala je ona, pa dodala:

„Merim pritisak kao neka baba.“

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Nakon toga ona je pokazala kombinaciju koju je odabrala za večernji izlazak. Naime, influenserka se odlučila za usku crnu dugu suknju sa prorezima na kukovima, koju je ukombinovala sa crnim topom. Ova kombinacija je istakla Anjinu vitku liniju i izazvala pravu buru na društvenim mrežama.

Nakon što je pokazala kako se spremila za grad, usledio je niz snimaka iz izlaska na kojima se vidi Anja i jedna od njenih drugarica sa kojima je užvala u noćnom provodu, kako zavodljivo plešu i zabavljaju se uz muziku.

Ona je ovim storijima pokazala svima kako je rešila da nastavi dalje i uživa u životu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence