Pretraži

Lošmi Panda je ovu pesmu prijavio za Beoviziju 2019! Svi se pitaju zašto nije prošla (VIDEO)

Influence
0
Screenshot: YouTube/Losmi Panda

Beovizija 2019. ostala je uskraćena za jednu fenomenalnu numeru po imenu "Sanak" koju je izvela čuvena Jadranka, alter-ego našeg popularnog jutjubera, Lošmi Pande.

——————– Sponsored ——————–


Pesma "Sanak" pravljena je specijalno za Beoviziju i uredno prijavljena, ali, nažalost, nije prošla. 

Iako ima sve elemente pesme koja bi trebalo da se nađe na ovakvom jednom takmičenju, parodičan prizvuk joj je to mesto, verovatno, uskratio.

Postavlja se pitanje, da li je parodičan prizvuk nešto što treba izbegavati na takmičenju za "Pesmu Evrovizije" ili pak nešto što bi nam donelo bolji plasman?

Možda je vreme da Evroviziju počnemo da doživljavamo malo manje ozbiljno, a malo više kao jednu dobru zabavu.– Ova numera je poslata kao prijava za Beoviziju 2019. i nije ušla u finalni izbor takmičenja. Iako nije prošla, niko neće biti uskraćen da je čuje, pušta na repeat ili đuska uz nju. Uživajte u nesuđenom najvećem beovizijskom hitu SANAK – napisao je Lošmi u opisu videa i pojasnio šta mu je bila namera.

– Pesma je nastala na jesen prošle godine kao ideja da se učestvuje na Beoviziji. Da ovim prostorima ponudimo nešto novo, nespojive žanrove muzike spakovane zajedno u 3 minuta. Sama pesma, kao i prethodna, je osvrt na stanje društva u našoj zemlji na šaljiv način.

– Pokazuje na šta su sve spremni ljudi da bi dobili par minuta medijskog prostora i kako svoja prava lica kriju iza govora punih ljubavi prema svima, kako su spremni da se žrtvuju za svakog ponaosob i da treba da se širi ljubav i mir, a oni su prvi koji tu ljubav ne pružaju nego lažnim moralom i slatkorecivoscu pokušavaju da dobiju na svom rejtingu.


– Ako samo malo pažljivije poslušate pesmu pronaćićete većinu govora "poznatih" ličnosti kod nas i shvatićete da je i ovo samo još jedna u nizu pesama kojom ja pokušavam na šaljiv način da otkrijem surovu realnost – zaključio je jutjuber.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence