Pretraži

LJUBOMORAN SAM: Sergej Pajić ekskluzivno za IDJTV progovorio o vezi sa Unom, ali i o svađama

Influence
0
Screenshot: Instagram/ pajicsergej_official

Jedan od najpraćenijih parova na toj društvenoj mreži su i Una i Sergej, koji imaju više od pola miliona pratilaca i po nekoliko miliona lajkova na toj društvenoj mreži. 



Ovaj popularni par svakodnevno svoju publiku na TikToku obraduje zanimljivim videima, a uglavnom su to neke koreografije, prenkovi ili vlogovi, a ono što je nas zanimalo jeste zašto Sergeju nikada ne uspe prenk na Uni i zbog čega je Una toliko bolja u prenkovanju Sergeja.

  • Ne znam, nisam dovoljno uverljiv verovatno. Razmišljam da odustanem, već jedno pet klipova unazad. A ona mene uvek dobije na moju ljubomoru. 

S obzirom na to da je mladi izvođač i influenser priznao da je ljubomoran, otkrio nam je i da li je to tako bilo oduvek i po čemu se razlikuje ova veza od njegovih prethodnih.

  • Ne znam, nisam ranije bio ovakav. Ovo je prva veza da sam sa javnom ličnošću. Da smo oboje influenseri. Oboje smo u tom nekom javnom poslu – kaže Sergej i dodaje da pored ljubomore koju ima, nikada ne bi uradio nešto kao što je proveravanje svoje devojke, a dočarao nam je i kako izgleda svađa sa njom.

  • To nikada. To baš ne volim. Naša svađa izgleda tako da ja kada želim da se svađam, ona bude u fazonu ,,Jao, molim te, ajde iskuliraj" i onda se ja na kraju izvinim zato što sam hteo da se posvađam.

Sergej na dan izbaci i po nekoliko klipova na TikTok platformu, a nama je otkrio i koliko vremena mu treba da se posveti svom zanimanju.

  • Svaki dan od deset do jedanaest ujutru ja snimim po jedno dvadeset videa i to objavim u toku dana i tako svaki dan – zaključuje influenser.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence