Pretraži

LJUBAVNI TROUGAO: Zorannah našla novog dečka fudbalera, a onda se umešao Baka Prase (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/zorannah

Zorannah je svojim storijem sa nepoznatim muškarcem, koji je grli, privukla pažnju pratilaca koji su primetili detalje kao što su sat i natpis na njegovom duksu. Pogotovo ih je zaintrigirala emotikonom koji pokazuje prstom da ćuti.

Photo: Instagram/zorannah

Photo: Instagram/zorannah

Nakon te objave na Tviteru su počeli da je povezuju sa dvadesetšestogodišnjim makedonskim fudbalerom Bobanom Nikolovim.

Na poslednjoj slici na njegovom profilu se vidi da on nosi isti duks i sat na ruci kao na Zoraninom storiju, što je fanovima bio dokaz da je Zorannah bila u njegovom zagrljaju.

Osim toga, još jedan potez fudbalera podgrejao je sumnje da su zajedno, a to je njegov komentar ispod blogerkine objave. On joj je ostavio emotikon srce, a Zorannah mu je odgovorila na isti način.

Photo: Instagram/zorannah

Photo: Instagram/zorannah

Međutim, nakon što su na društvenim mrežama počeli da pišu da su zajedno, Baka Prase je iznenadio sve kada je ripostovao Zoranin stori na kom je u zagrljaju muškarca i na taj način zbunio mnoge, pošto je aludirao da je on u pitanju.

S obzirom na to da je njegova objava izazvala veliku pažnju, on je na sledećem storiju priznao da se šalio i da nije bio sa blogerkom.

  • Nije joj se svidela brada – napisao je Baka.
Photo: Instagram/bakaprase

Photo: Instagram/bakaprase

Budući da su digli veliku prašinu, na Tviteru su osvanule spekulacije da se Zorannah dogovorila sa Bakom Prasetom da ripostuje njen stori kako je ne bi otkrili.

  • Ma nije ono on… Verovatno mu je Zorana rekla da to objavi jer su svi shvatili sa kim je… Ovo rešavanje ko joj je dečko me podseća na rešavanje ubistva u komedijama, taman mislile da smo rešile i onda se pojavi Baka Prase. 

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence