Pretraži

Nije bila sigurna da je on taj: Ana i Predrag Rajković proslavljaju godišnjicu, a njihova ljubavna priča imala je neobičan početak

Influence
0

Ana Rajković i njen suprug, proslavljeni fudbaler Predrag Rajković, danas proslavljaju njihovu šestu godišnjicu, a njihovo upoznavanje i ljubavna priča su imali zanimljiv i neobičan tok.

Ana i Predrag će uskoro dobiti i treće dete i to devojčicu, nakon dva sina. Dolazak prinove očekuje se svakog dana, a cela porodica sa uzbuđenjem očekuje dolazak mezimice za koju su, prema maminoj želji, izabrali ime Nora. Njih dvoje važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, a danas proslavljaju važan datum.

Influenserka i fudbaler danas proslavljaju šestu godišnjicu braka, a tim povodom je Peđa podelio njihovu fotografiju sa venčanja, koju je Ana potom podelila na svom Instagram storiju uz opis „Velikih 6“. Oni već godinama uživaju u srećnoj vezi i braku, kao i skladnom porodičnom životu, ipak njihova ljubav je počela na neobičan način.

Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Poznato je da je Ana pre veze sa Peđom bila u vezi sa Veljkom Ražnatovićem, a nakon raskida nije bila spremna da se upušta u novu vezu, ipak ona je tada privukla pažnju poznatog golmana. Međutim, kako je jednom prilikom otkrila njena drugarica je prvo bila zainteresovana za njega, ali je sudbina dovela do drugačijeg razvoja situacije.

„Naša veza je zaista počela slučajno. Dopisivali smo se, a upoznali tek dve godine nakon prvih razmenjenih poruka. Pila sam kafu sa drugaricom i ona je izrazila želju da idemo na utakmicu, pa sam pozvala druga koji nam je doneo karte. Posle te utakmice rekla mi je da joj je Peđa simpatičan i zamolila me da ga pozovem da izađe sa nama. Sve je išlo po planu osim toga što sam se na kraju ja udala za njega. Iskreno, lagala bih ako bih rekla da sam odmah znala da je to to i da je on taj! Baš naprotiv, on je meni svakim danom dokazivao kakav je zapravo i naša ljubav je krenula od nule i rasla svakoga dana i to ne prestaje do danas“, rekla je ona svojevremeno.

Oni su pre veze imali još jedan susret, kada je Peđa stupio u kontakt sa Anom kako bi kupio psa svojoj tetki što je zapravo samo bio izgovor za fudbalera da se približi influenserki.

„Upoznali smo se zahvaljujući mojoj tetki koja je želela da kupi psa“, ispričao je jednom prilikom Rajković za „Hello“, a Ana se nadovezala:

„To je kraća verzija priče. Peđa me je zapravo video ranije, ali se ustručavao da priđe. Kada je njegova tetka izrazila želju da nabavi psa, setio se da moja mama ima odgajivačnicu pomeranaca, pa je iskoristio priliku da sa mnom stupi u kontakt. Našli smo se u jednom restoranu, kupio je psa, ali tada se između nas ništa nije desilo. Sreli smo se ponovo posle nekoliko meseci, čini mi se posle utakmice Srbija-Gruzija, i od tada smo nerazdvojni“, ispričala je ona ponovo pominjući utakmicu nakon koje je sve počelo.

Iako Ana po svemu sudeći nije od početka imala osećaj da je to to, Peđa je sa druge strane bio uveren u njihovu ljubav.

Kliknulo je nešto u meni i unutrašnji osećaj mi je govorio da je to prava osoba za mene. Osoba s kojom želim da delim život i da imam decu„, istakao je golman.

U vreme kada su počeli da se zabavljaju, Predrag je živeo u Tel Avivu i igrao za tamošnji Makabi, a Ana se vrlo brzo preselila kod njega, te je par od tada nerazdvojan, a influenserka ga sa sinovima prati svuda gde golman dobije angažman. Oni su posle Tel Aviva živeli u Francuskoj, dok su sada svili porodično gnezdo u Španiji.

Podsetimo, Ana je prošle godine od Peđe za 5. godišnjicu dobila jedan od najskupljih automobila na svetu, limuzinu „Majbah“ čija vrednost iznosi oko 250.000 evra. Nije tajna da golman često obasipa suprugu skupocenim poklonima, a sada se svi pitaju kako iznenađenje joj je spremio ove godine.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence