Pretraži

,,LIČI MALO NA DISSTRACK“: Andrija Jo o Breskvicinoj novoj pesmi (VIDEO)

Influence
0
Photo: IDJTV

Na početku razgovora on nije krio da smatra je tržište trenutno preplavljeno novim pesmama.

Trenutno nema ko nije izbacio pesmu u poslednjih mesec dana. Ne znam šta se desilo ljudima, ja kažem i Ani ,,Još i ti si našla", ja bih bukvalno sačekao mesec dana jer su svi izbacili. Tako da neka ih, neka ih polako, neka oni izbacuju, ima vremena – istakao je on.



A nas je zanimalo i šta on najviše sluša od ovih novih pesama koje su izašle u poslednje vreme.

Iskreno, neću da uvredim sada neke ljude, mnogo toga je izašlo a mnogo malo stvari mi se sviđa. Inače ja baš gotivim da slušam naše pevače i njihove pesme, ali ove nove stvari, ili sam ja ispao iz nekog fazona,  sad mi je nešto sve to čudno. Ali, Breskvica mi je super, baš mi se sviđa njena pesma – dodao je on.

S obzirom na to da je izvodjio novu Breskvicinu pesmu, zanimalo nas je i da li ga podseća na disstrack prema Voyage-u.

– Ne mislim da je vrsta disstrack-a, ne znam to je lično, ne mogu ja tu sad da se mešam. Liči malo na disstrack, ali u svetu je dosta poznato da ljudi kroz pesme vole da pokažu svoja osećanja, tako da ne vidim problem da je to i kod nas. Na primer Tejlor Svift koliko se ona proslavila zbog one situacije koja je bila sa Kim i Kanje i ona je snimila pesmu i bukvalno im posvetila, tako da ne vidim problem da to i kod nas zaživi. E to što su kod nas pre zaživeli disstrack-ovi nego to, pa se sada ovo smatra disstrack-om to je drugo – završio je on.

Kako nam je bila na promociji novog albuma Slobe Radanovića, ali i još dosta zanimljivih intrevjua možete pogledati u novom izdanju emisije IDJHOT.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence