Pretraži

LEU SAVETUJEM DA RADI SVE SUPROTNO OD MENE: Sara Stanković o napadima na svoju sestru

Influence
0
Screenshot: Youtube/Sara Stankovic

Internet svet trenutno potresa drama koja se odvija zbog hejtera sestara Stanković, o čemu smo pisali OVDE.Lea je primila razne kritike kada su u pitanju projekti koje radi, a povodom ovoga se oglasila Sara, koja nije mogla da ćuti dok joj neko napada sestru, te je tim povodom progovorila za IDJTV kako se nosi sa ovakvim situacijama:

  • Kada se radi o zaštiti moje sestre, za mene granice ne postoje. Sve što je negativno i usmereno ka njoj u meni izaziva veliki bes. Na kritike sam navikla i mislim da je to zdrava stvar, ali kritika i ispoljavanje opsesivne mržnje jedno s drugim nemaju dodirnih tačaka.

  • Hejt se rađa iz ličnih nezadovoljstava i frustracija, kada vidite da je kontinuiran onda je opasan po osobu koja širi mržnju. Ponekada to rade ljudi da bi nagruvali pratioce, ali ima dosta slučajeva koji samo žele da na sekund budu primećeni – pokušala je ona da objasni zašto su danas sve učestalije drame na internetu, pa nam je i otkrila kako savetuje sestru kada su ovakve stvari u pitanju:

  • Savetujem je da radi sve suprotno od mene, da se ne obazire, da ni ne čita gluposti i zaista ona se tako i ponaša. Ja sam budna za obe, danju i nocu, a ona neka uživa i završava svoje obaveze, tako je savetujem. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The last messenger 🐍

Објава коју дели Sara Stankovic (@saraastankovic) дана 4. Авг 2020. у 9:38 PDT

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence