Pretraži

„Još jedno poglavlje života gotovo“: Lea Stanković podelila lepe vesti, proslavila veliki uspeh, pa otkrila ko je bio počasni gost na žurci (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/lastankovic

Lea Stanković, popularna mlada influenserka, ostvarila je veliki uspeh koji je odlučila da proslavi sa svojim najbližim prijateljima i članovima porodice velikom žurkom na bazenu.

Poznato je da Lea pored svoje karijere na društvenim mrežama i studira aktivno, i to na univerzitetu u Francuskoj. S obzirom na to da je studije započela tokom pandemije, ona je dobila priliku da studira onlajn i da nastavi svoj posao u Srbiji.

Početkom jula, influenserka je otkrila da je predala svoj poslednji ispit, ali da na rezultate mora da čeka do sredine jula, kao i joj je ostao još jedan rad do potpunog završetka, a sada su iz njenog doma stigle dobre vesti.

Lea je i zvanično diplomirala što je odlučila da obeleži jednom velikom žurkom za svoje prijatelje i porodicu. Ona je iznajmila kuću sa bazenom, te je društvo uživalo ceo dan u suncu i kupanju, a na proslavi su se našli i brojni influenseri među kojima i Anna Lazarević, Cale, Dženi Martin, kao i Leina rođena sestra Sara Stanković.

Influenserka je zabeležila brojne uspomene sa žurke, a na prvoj slici na njenom Instagramu našao se jedan specijalni gost koji je, kako je sama istakla, bio uz nju od početka do kraja studiranja.

„Prva slika sa žurke povodom mog diplomiranja je morala biti sa jednom jedinom Kokanom, koja je bila moja najveća podrška tokom srednje škole pa onda i fakulteta s obzirom da je sve trenutke, dane i nedelje učenja provodila sa mnom 🐶🥹 Još jedno poglavlje života gotovo, da budem iskrena ne bih se vraćala 😂 ali mi je drago što sam bila istrajna do kraja (to je odlika nas ovnića)“, napisala je Lea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lea Stankovic 👑 (@lastankovic)

Ona je potom objavila i klip na svom TikToku, u kom se između ostalog pohvalila i jednim od poklona koji joj je kupila sestra Sara, a radi se o nakitu popularne italijanske influenserke Kjare Feranji.

„Da, dobro ste pročitali – diplomirala sam. I ja isto ne mogu da verujem kada to izgovaram, tako da sam odlučila da to proslavim sa svojim prijateljima, a prvi poklon koji mi je stigao je verovali ili ne od moje seke Sarice. Kokica je inače morala da ide sa nama na žurku s obzirom na to da je ona bila moja verna podrška tokom svih ovih godina studiranja. A sada ćete videti ko su to bili moji gosti, nisam stigla sve da ih snimim jer smo se zaista toliko veselili da ja ni sat vremena ukupno nisam imala telefon.“

@lastankovicMini proslava povodom mog diplomiranja 🤍🎓🫶🏻 Pišite ako želite video otvaranje poklona 😍♬ original sound Lea Stankovic

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence