Pretraži

LEA STANKOVIĆ NA METI JEZIVIH UVREDA: Influenserka se oglasila povodom hejt komentara, pa svima uputila važnu poruku (VIDEO)

Influence
0
Screenshot: Instagram/lastankovic

Lea je pročitala samo neke od užasnih uvreda ispod jednog posta na Tik Toku.

– "Nema tebi pomoći, klempava, ovo što ti spremaš je smeće, ma ti si bolesna, al' si ružna bez šminke", samo su neki od komentara koje sam dužna da pročitam na dnevnom nivou, a zbog čega – rekla je ova mlada influenserka u svom videu i istakla da je ovi komentari posle 7 godina ni ne dotiču.



  • Bitno je da ima mnogo onih koji su mlađi od mene i koji nemaju dovoljno samopuzdanja koliko ja imam, a opet moraju da čitaju ovakve stvari.

Lea je naglasila da je ona jedna od influensera koja dobija najmanje negativnih komentara, da snima videe koji su zabavnog sadržaja i da izbegava da priča o temema koje mogu biti protumačene kao uvredljive, pa ipak se suočava sa porukama ove sadržine.

Za kraj je posavetovala sve da pre ostavljanja negativnih komenatara ispod nečije slike ili videa prošetaju i udahnu svež vazduh.

Strašno je što većina vas danas ne zna da se našali, zabavi, nego 'ajde što pre toj osobi da kažete da je bolesna. Koristite toliko teške reči – dodala je.
 

@lastankovic

Da li ste nekada nekome napisali hejt komentar i ako da zasto?
♬ Chopin Nocturne No. 2 Piano Mono – moshimo sound design

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence