Pretraži

Lea Stanković iskreno o „stvarima koje vam niko neće reći“: Influenserka se dotakla problema koje ima većina mladih, pa dala konstruktivne savete

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Foto: Instagram printscreen/lastankovic

Poznata influenserka Lea Stanković progovorila je iskreno o „stvarima koje vam niko neće reći“, pa se dotakla problema koja ima većina mladih ljudi.

Osim što je prepoznatljiva kao „beauty“ influenserka sa istančanim stilom i kao odličan poznavalac mode, Lea Stanković neretko putem društvenih mreža pokreće razgovore o mnogobrojnih temama i  pratiocima daje dobre savete, a sada je progovorila o stvarima koje muče većinu mladih ljudi.

Ona je prvo progovorila o donošenju važnih odluka, pa napomenula ko je osoba koju uvek treba da poslušate.

„Kada donosite neku bitnu životnu odluku, bilo na poslovnom planu ili u privatnom životu uvek će vam svi reći da dobro proračunate, napravite onako listu proračuna, pitate 1000 osoba za savet šta da radite. Pitate nekoga ko je pametniji od vas, ko ima više iskustva i to sve, naravno, treba da uradite, ali ono što vam niko neće reći jeste da na kraju dana nakon svih tih proračuna ono što je na kraju najbitnije jeste da poslušate svoj instinkt, da poslušate svoju intuiciju i onaj osećaj u stomaku, jer ako taj osećaj u stomaku kaže „ne“, a svi oni proračuni kažu „da“ to nije za vas, ma koliko god vas drugi ubeđivali da je nešto dobro, ukoliko vam osećaj kaže „ne“, jednostavno ne radite to, jer taj osećaj baš nikada ne laže.“

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lea Stankovic 👑 (@lastankovic)

Nakon ovoga, ona se osvrnula na jedan problem koji ima većina mladih osoba, naročito u dvadesetim godinama.

„Sad koliko god da ovo zvuči kliše, ja sam sigurna da se većina nas, vas, nekada ovako osećala ili možda trenutno oseća. Nikada ne zaostajete iza svoje generacije! Neko će završiti fakultet sa 25, neko sa 30, neko sa 35, neko nikada neće završiti fakultet, ali to ne znači da ste zbog toga manje vredni od te neke druge osobe vaše generacije ili od vašeg prijatelja ili od vaše porodice, jer bukvalno, koliko god da zvuči kliše, znam da zvuči, bukvalno svako od nas ima neki svoj životni put. Ja znam kada meni na primer ljudi kažu ‘Kako si uspešna, imaš tako malo godina, a ostvarila si tako velike stvari’, verujte mi, zato za neke druge životne stvari imam osećaj da sam pet godina iza svoje generacije, ali to je normalno, i na svu sreću radim na tome da se za te stvari tako ne osećam, jer počinjem da shvatam da svako ima neki svoj tempo i baš svako radi najbolje što može. Učimo i napredujemo dok god smo živi, i ono što je najbitnije jeste da se uvek trudimo da budemo najbolja verzija sebe, ali na naš način, jer će svako od nas živeti potpuno drugačije i to je u redu“, bila je iskrena Lea pa se osvrnula na jednu stvar koju su vam rekli, a nisu trebali da vam je kažu, pa sve objasnila kroz nekoliko primera.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lea Stankovic 👑 (@lastankovic)


„Izlazim tako pre neki dan, šetam pse i prilazi mi neki komšija i kaže mi ‘Na šta ti liči ta kosa? Koliko ti je bilo lepše ranije’, ili kada mi pričaju ‘Zašto je Koko tako debela’, kada sam imala bubuljice sa nekih 15-16 godina u busu mi je prišla žena koja je rekla ‘Kako ti izgleda lice, ovo je strašno, hitno moraš da piješ, ne znam, nešto’. Te stvari, naročito u tim godinama su znale da me pogode, sada ne“, rekla je ona, pa objasnila koliko je nepristojno da nekome dajete mišljenje ako vam nije tražio.

„Ja sam mislila da će roditelji da me vaspitavaju i da mi govore šta da radim samo dok sam dete, niko mi nije rekao da će me roditelji do kraja mog života, koliko god godina imala uvek ukazivati na svaku moju grešku, davati savete i na neki način želeti da učestvuju u mojim odlukama“, rekla je ona pa istakla da su greške normalan deo života, čak i ako roditelji često po svojim pričama zvuče kao da su bezgrešni, pa je istkala da ste na kraju dana vi sami odgovorni za svoje odluke.

@lastankovicPišite u komentarima vaša mišljenja na ove teme 🥰♬ Chopin Nocturne No. 2 Piano Mono – moshimo sound design

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence