Pretraži

Popularni influenser otkrio šta studira: Pored uspešne karijere posvetio se i obrazovanju, a sada je na pragu velike prekretnice (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/lazarfilipovicc

Tiktoker i influenser Lazar Filipović podelio je važnu prekretnicu u svom životu i istovremeno otkrio nešto više o svom privatnom životu.

Često se u javnosti polemiše o zanimanju influensera, a njihove karijere su neretko na meti negativnih komentara onih koji ne shvataju ozbiljno ovaj posao.

Međutim, pojedini influenseri su ozbiljno shvatili i svoje obrazovanje pored karijera, a jedan od njih je i Lazar Filipović. On se proslavio na TikToku najpre svojim bjuti savetima, a potom i podizanju svesti o mentalno zdravlju među mladima.

Lazar je sada, na svom Instagramu, podelio važan korak i otkrio da se približava kraju svojih fakultetskih studija. On je podelio video kako se sprema za prvi dan na četvrtoj godini fakulteta. Tiktoker je između ostalog na kraju pokazao ceo autfit, a potom otkrio i šta studira.

Lazar se za prvi dan odlučio denim kompletu koji se sastojao od farmerica i teksas jakne u istoj nijasni, ispod koje je obukao klasičnu belu košulju i stavio crnu kravatu. On je svoj izgled upotpunio teksas tašnom sa resicama.

Nakon toga, influenser je okačio i snimak sa svojom klasom, te otkrio da studira primenjene medije i da stiče adekvatno znanje kako bi na pravi način mogao da se posveti svojoj, sve uspešnijoj, karijeri.

Podsetimo, Lazar se nedavno pohvalio i uspehom jednog člana njegove porodice. Naime, njegova mlađa sestra se našla u jednoj od glavnih uloga u filmu, rame uz rame sa Milošem Bikovićem i Vojinom Ćetkovićem, a njen brat je prisustvovao premijeri sa svojim prijateljima influneserima kako bi joj pružio podršku.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence