Pretraži

„Bože, zašto me nisi napravio kao glupu osobu?“: Lazar Filipović otkrio sve o problemu sa kojim se suočava (FOTO)

Influence
0
lazar filipović
Foto: Instagram printscreen/lazarfilipovicc

Lazar Filipović vratio se sa odmora, te je podelio svoja najdublja razmišljanja sa pratiocima i osvrnuo se na protekli period, ali i na kraj leta koji se približava i dalje planove.

Poznato je da tiktoker često sa svojim pratiocima na društvenim mrežama priča o psihičkom zdravlju, psihoterapiji, te da se trudi da podigne svest o brojnim važnim temama za mlade.

Lazar se nedavno vratio sa Malte, na kojoj je letovao sa prijateljem i kolegom Mićom Ašćerićem. Njih dvojica su se tamo našla u zanimljivoj situaciji nakon koje su završili u luksuznom smeštaju od 10.000 evra, koji je tiktoker oduševljeno podelio sa svojim fanovima.

Nakon što se vratio sa odmora, Lazar se polako vraća svojoj svakodnevnoj rutini, ipak sada je otkrio šta je to što mu najteže pada.

„Iskreno, baš mi teško pada povratak u Beograd, ne mogu sebi da dođem posle puta… Kao da sam došao u grad duhova, ulice prazne, svi su ili na odmoru ili rade sa pola snage. Kao da čekam septembar da magično skupim motivaciju i krenem sa radom, a već sada sam iscrpljen“, rekao je on, a potom podelio kako on gleda na svoje rane dvadesete godine.

„Zaista, 20te godine, pogotovo rane dvadesete su kao probni period za odrasli život. Još uvek se osećaš kao srednjoškolac, ali imaš odgovornosti odrasle osobe i milion stvari radiš po prvi put, u svemu si amater, pogrešiš na milion strana… Bukvalno sam u fazonu ‘Bože, zašto me nisi napravio kao glupu osobu, nego kao overthinkera…’ Da sam glup, mnogo bih jednostavnije posmatrao sve stvari u životu“, prokomentarisao je Lazar.

Foto: Instagram printscreen/lazarfilipovicc

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence