Pretraži

„Ne plaši me smrt ili starenje, ali jedna stvar me plaši“: Tiktoker iskreno o svojim strahovima, pa priznao koji komentar ga je pogodio

Influence
0
lazar filipović
Foto: Instagram printscreen/lazarfilipovicc

Lazar Filipović je mladi influenser koji se proslavio na Tiktoku, a popularnost je stekao svojim bjuti savetima, kojima je privukao veliki broj pratilaca.

On neretko priča i o problemima koje uviđa u društvu, ali i o dešavanjima u svom privatnom životu ističući značaj brige o psihičkom zdravlju.

Pokretanje tema o kojima se retko priča je karakteristika ovog influensera, kao i njegova potpuna iskrenost, pa je on tako sada fanovima prvo pokazao kako je izgledao u mlađim danima, pa priznao šta ga najviše plaši.

Naime, on je objavio snimak na kom je prvo prikazao sebe iz mlađih dana, pa sebe danas, a u opisu je napisao:

„Kada shvatiš da si izgubio tinejdžerske crte lica“, napisao je on u opisu klipa, pa u jedom storiju dodao:

 

@lazar.filipovic22 godine….♬ Forever Young – Alphaville

„Ne plašim se smrti, niti starenja. Ali se plašim vremena koje prebrzo prolazi. Sećam se kada sam upisao faks, ljudi su mi pričali: ‘Veruj mi, trepneš i već si diplomirao’…i evo ja sledeće godine završavam. Takođe, za 5 godina ću imati 27, aloo? Imam osećaj kao da sam juče završio srednju školu“, napisao je on, pa dodao:

„Pre par meseci sam snimio neki video i rekao ‘mi tinejdžeri’ i neko mi je u komentarima napisao ‘Lazare, ti nisi tinejdžer’ i to me je pogodilo. Kao bukvalno nisam tinejdžer više, sad ulazim u kategoriju momka, a ne dečaka“, dodao je on.

„Nekako želim da u narednom periodu živim. Ako vreme već tako brzo prolazi, želim da mi glavni prioritet bude da iskoristim dan maksimalno“, završio je Lazar.

Foto: Instagram printscreen/lazarfilipovicc

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence