Pretraži

„Kakav je ovo horor u hotelu“: Lazar Filipović podelio detalje sa odmora, pa pokazao luksuz od 10.000 evra (FOTO)

Influence
1
Foto: Instagram printscreen/lazarfilipovicc

Lazar Filipović, jedan od najaktuelnijih tiktokera, trenutno se nalazi na odmoru na Malti sa kolegom i prijateljem Mićom Ašćerićem, a njih dvojica su sada podelila situaciju u kojoj su se našli u hotelu u kom odsedaju.

Lazar je svoju karijeru započeo kao bjuti influenser, međutim vremenom je počeo da deli i brojne detalje iz svog privatnog života. Tako svoju platformu iskorišćava za razgovor na temu terapija sa psihoterapeutom, priču o samopouzdanju, bjuti temama, svojim talentima, veštinama, kao i kako izgleda njegova svakodnevica.

On se trenutno nalazi na odmoru na Malti sa prijateljem i kolegom Mićom, sa kojim je donedavno i živeo, te je podelio jednu anegdotu iz hotelu, za koju je odgovoran Mića.

Tiktoker je naime snimio klip o tome kako izgleda njihova soba u hotelu, a nakon što se začudio zbog pojedinih detalja u smeštaju, ubrzo je usledila i reakcija uprave hotela.

„Ljudi, Mića je sinoć okačio video ‘Horor u hotelu’ i zbog TikToka preterao u interpretaciji i sad nas je zvala devojka iz hotela koja je Srpkinja da nam kaže da može da nas premesti u panoramic suite od 100m kvadratnih na 17. spratu hotela. Umreću od neprijatnosti„, napisao je Lazar, a potom u ostalim storijima objasnio kako je tačno došlo do ove situacije.

Foto: Instagram printscreen/lazarfilipovicc

„Zove devojka sa recepcije, ja čujem srpski jezik, ja reko’ okej možda samo ovako želi da proveri da l’ je sve okej, Mića kaže ‘Sve je okej’, međutim ona i dalje nastavlja i pita ‘Je l’ sigurno sve okej’, ja reko to je to, ja zapušavam uši jer znam da je sigurno videla video gde je Mića doslovno rekao ‘Kakav je ovo horor u hotelu?’ jer mi u sobi imamo još jedna vrata koja su zapravo povezana sa onom tamo sobom, tako da mi čujemo ljude iz druge sobe. Mića je uspeo da nam sredi sobu od 100 kvadrata potpuno slučajno, odnosno devojka je uspela da nam sredi. A juče mi stojimo na bazenu i gledamo na 17., 18., 19. sprat na kojima su skuplje sobe i kaže Mića ‘Ma beži, te sobe kad sam gledao su 10.000 evra.'“

Lazar je potom uradio room tour njihovog novog apartmana i pokazao luksuz vredan 10.000 evra.

„Ovo nije soba za početak, ovo je apartman koji je ogroman. Coffee corner, ogroman krevet, ogromna terasa, ja bukvalno nemam reči…“, opisao je on njihov novi smeštaj.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence