Pretraži

„LANDRIJA OPET?“ Evo zbog čega svi misle da su Lea Stanković i Andrija Jo u vezi (VIDEO)

Influence
0
Screenshot: YOUTUBE/IDJHOT

Naime, iako su na putovanje krenuli sa kolegama sa influence scene, među ostalih sa Dušanom Petrovićem i Janom Dačović, svi su primetili da najviše vremena zajedno, barem sudeći prema objavama na društvenim mrežama, provode Andrija i Lea.



To je bilo dovoljno da se podgreju sumnje da su popularni jutjuberi u vezi, a tome su doprineli i snimci na kojima se vidi da se gotovo ne odvajaju.

Tako, na jednom videu koji su postavili na Tiktok-u, Lea i Andrija izgovaraju reči iz crtanog filma i navode "da su za sada drugovi", ali nagoveštavaju da će se to uskoro možda i promeniti.

@andrijajo

Ona izgleda ima neke planove😅 @lastankovic #caosvima #andrijajo
♬ original sound – Milan

  • Uostalom mi smo samo prijatelji, zar ne? – započeo je Andrija, a Stankovićeva nastavila:

O da, naravno, samo smo prijatelji…za sad – rekla je ona i zagonetno ga pogledala.

Ispod videa su ubrzo počeli da se nižu komentari fanova, a mnogi su izrazili uzbuđenje i želju da uplove u vezu.

  • Biće tu nešto, nadam se da će biti lep par. Je l ste vi to opet u vezi? Nema lepšeg para. Ovo govori vše od hiljadu reči. Šta bi to trebalo da znači? Vraćamo se u prošlost. Landrija opet – samo su neki od komentara njihovih vernih obožavaoca.

Takođe, na njihovim Instagram profilima osvanuli su i videi na kojima se vidi kako Jović nosi Lein kofer, a ona je uz taj snimak postavila i deo pesme Sare Jo – "To je ona moja muškarčina".

Screenshot: Instagram/andrijajo

Screenshot: Instagram/andrijajo

 

Još jedan dokaz da su u potencijalnoj vezi je i, prema mišljenju fanova, to što na jednom od poslednjih snimaka koje je Andrija objavio on nosi ružu, za koju se nagađa da je namenjena upravo Lei.

Podsećamo, ovo nije prvi put da se spekulisalo da su jutjuberi u vezi. I ranije se verovalo da su oni bili u emotivnom odnosu, međutim, ni Lea ni Andrija to nikada nisu potvrdili za javnost.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence