Pretraži

KRAJ DRAME: Baka Prase i Kimi se pomirili?

Influence
0
Screenshot: Instagram/ miloskostic96 Photo: IDJTV

Naime, njihova drama traje već neko vreme, a započeli su je tako što je Kimi reagovao na Bakin klip gde se takmiči sa Medžijem ko će više da isprosi na ulicama Beograda.

Iako je čitava drama trajala neko vreme, gde su ujedno pale i vrlo teške reči, ali i iznošenje nekih detalja iz njihovog prijateljstva, ovim potezom šokirali su svoje fanove.



Kimi je započeo humanitarnu akciju gde će prikupljeni novac od kupljenih njegovih majici dati onima kojima je najpotrebnije, Baka je odlučio da se ovom humanom gestu i pridruži.

Kimi je danas najavio humanitarnu akciju, zaradu od svake prodate majce 01.05. će donirati. Iako se ne slažem sa njegovim načinom rada i sa stvarima koje je izjavio, ako ima iskrenu nameru da pomogne, ja ću to podržati, jer ne treba svađa da stane na put pomaganju osobama kojima je to neophodno. Svi podržite ovu humanitarnu akciju – napisao je Baka na svom Instagram storiju.

10 majica poručeno, nadam se da ćemo nekome pomoći – dodao je Baka.

A onda se oglasio i Kimi na svom Instagram storiju.

Iako posle onoliko izgovorenih laži mi reč Bake Praseta i ne vredi nešto naročito i mogućnost skrivene namere…No, svakako zarad višeg cilja, ja ću to staviti po strani i za svaku ja donirati vrednost za još 2 majice – napisao je Kimi.

Da li će se drama prekinuti, ostaje nam da pratimo i saznamo.

Photo: Instagram/bakaprase

Photo: Instagram/bakaprase

 

Photo: Instagram/bakaprase

Photo: Instagram/bakaprase

 

Photo: Instagram/miloskostic96

Photo: Instagram/miloskostic96

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence