Pretraži

KONAČNO UHVAĆENI: Ovo je novi dečko Tamare Kalinić (VIDEO)

Influence
0
Photo: Instagram/tamara

Tamara je priznala da je veoma srećna i zaljubljena, a svog dečka je hvalila kako je lojalan, džentlmen, vredan, zabavan i biznismen. Međutim, nikada ga nije eksponirala na društvenim mrežama i pokazala fanovima kako on zapravo izgleda.

Na Youtube-u je isplivao snimak sa paparaco fotkama, gde se može videti ko je zapravo izabranik Tamare Kalinić.

On se pojavljivao sa njom na javnim mestima, među kojima je takmičenje u tenisu, ali i noćni klub.Tamarin partner ima veliku bradu i dužu kosu, a njegovo ime je Filipo Testa i on je takođe angažovan u modnoj industriji. Kako mediji prenose, on navodno radi za "Balmain".

Na njegovom Instagram profilu može se videti da ga Tamara prati, kao i ona njega.

Budući da Kalinićeva nije kačila fotke sa njim na društvenim mrežama, jedan od fanova ju je jednom prilikom pitao zašto krije partnera.

– Ne krijem svog dečka. Svuda idemo zajedno, čak i u javnosti. Povela sam ga čak i u klabing u Beogradu. Svi moji prijatelji ga znaju, porodica takođe, roditelji ga obožavaju. Ako me vidite na ulici, videćete i njega, takođe. Jednostavno, njega ne postavljam na društvene mreže – i mislim da je tu velika razlika. Jako sam ponosna na to kakav smo par, tako da, ko zna. Možda jednog dana podelim ko je u pitanju, samo ne želim da imam taj pritisak da to uradim odmah sada i srećna sam tako. On ima svoj posao, ja imam svoj – i ovo je bilo radi toga da bi on mogao da zadrži svoju privatnost, s obzirom na to da on nije javna ličnost – odgovorila je Kalinićeva.

https://youtube.com/watch?v=A2WOvctjqsA

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence