Pretraži

Komšije osule paljbu po Zorannah i njenom dečku!

Influence
0
Photo: Instagram/zorannah

Popularna blogerka i jutjuberka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, uživa trenutno na Mikonosu, a njene komšije su za to vreme porazgovarali sa medijima na temu nje i kako se to ona ponaša. 

  • Ta žena nije vredna spomena. Bavi se zanimanjem koje ne postoji, a umislila je da je Bog. Kada se doselila bila je jedna vesela devojka, slikala se tu po ulici i kraju, bila je simpatična. Šta joj se dogodilo u međuvremenu niko ne zna – započeo je jedan od starijih komšija za medije. Sličnog stava je bilo još nekoliko komšija.

  • Jedno vreme sam je pratila na Instagramu, a onda mi je postala dosadna pa sam je otpratila. Ona je stekla popularnost jer je među prvima počela da se bavi blogom, ali onda su došli drugi i bukvalno je “pojeli” na Internetu. Ona je stalno vrtela istu priču i nikome više nije bila zanimljiva. Ranije je znala da izvede psa u šetnju i mi smo se slikali sa njom. Sada “nosom para oblake”, kao da je ne znam ti ni ja šta. Uobrazila se. Čitala sam da je pred bankrotom, to me ne iznenađuje jer ne znam ni ko je prati na mrežama – dodala je druga komšinica.Prodavac koji radi u obližnjem marketu kaže da Zoranu često vidi u prolazu, te da svraća po neke namirnice koje su uglavnom instant.

  • Kupovala je ranije cigarete, a sada uglavnom po neku grickalicu ili slatkiš. Nikada nije kupila hleb, mleko ili tako neke osnovne namirnice. Očigledno da ne sprema hranu sama, nego se hrani po restoranima. Evo otkada je tu, ništa od tako nekih namirnica nije kupila, makar ne kod mene u smeni. Mnogo je lepša na društvenim mrežama nego ovako, vidi se da se provlači kroz te filtere, kako se to već zove, objašnjava kroz osmeh ovaj mladić.

Jedan slučajni prolaznik se takođe priključio razgovoru kada je čuo o kome se radi.

– Znate, te javne ličnosti, a ovde u kraju ih ima nekoliko, su ljudi kao i svi ostali. Međutim, vidi se ko je kakvo vaspitanje poneo iz kuće. Neki ostavljaju đubre za sobom, bacaju papire i opuške po ulici. Zorana nije takva, ali zato ne ume ni “dobar dan” da kaže, kao da je iznad nas po statusu i nivou. I kada izađe da prošeta psa krije se ispod kačketa, kao da paparaci samo nju čekaju. Pa nije ona Brena i Ceca. Zaista, onaj Brenin pastorak Filip ju je posećivao, oni se valjda druže – kaže ovaj komšija i dodaje:

  • Viđamo da je dovozi neki dečko u skupom automobilu. Mada, ona je sve ređe tu u stanu. Utrči, istrči i sve nešto u žurbi. Vuklja stalno neke kese pune garderobe – rekao je on za Blic.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence