Pretraži

„KOLIKO SU NEKI MUŠKARCI SELJAČINE“: Anju Bla jedan postupak razbesneo, oglasila se u neverici (FOTO)

Influence
0
Screenshot: Instagram/anjablaa

Ona neretko sa svojim pratiocima na društvenim mrežama deli neprijatne situacije kroz koje prolazi, te je vrlo izričita povodom toga šta joj smeta i šta je uznemirava.



Nakon neprijatne situacija u kojoj se nedavno našla, kada su fanovi njenog dečka Bake Praseta odbijali da se sklone sa puta u Novom Sadu i propuste njena kola, Anja je sada prošla kroz još jednu neprijatnost o kojoj je obavestila svoje pratioce na Instagramu.

Poznato je da Baka i Anja već neko vreme žive zajedno u jednom elitnom naselju u Beogradu, a influenserku je sada razbesneo postupak jednog od njenih komšija.

Koliko su neki muškarci seljačine to nije realno. Gledajte ovo, ja sada nosim četiri ove velike kese i iz garaže treba da se popnem u zgradu, sada naravno imaju vrata i pre mene tu na vratima stoji neki momak, koji je ogroman momak. Ja sam u fazonu taman ne moram da vadim ključ da to otvaram pridržaće mi on logično vrata i lik otvara vrata, gleda u mene, a ogroman je i otvorio je tačno malo vrata da on može da se provuče, ušao je i zatvorio vrata. Je l' realno da postoji takva muška osoba? Sve i da sam muško, da sam baba, ne mislim sad zato što sam ja mlada devojka da on meni treba držati vrata, bilo ko da sam, kad vidiš da je nekom potrebno osnovna je kultura. Katastrofa – rekla je Anja u klipu, a potom dodala "Ajde što nije sačekao 3 sekunde da ja uđem nego je zatvorio vrata namerno meni ispred nosa".

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence