Pretraži

Redovan je gost na prestižnim svetskim događajima, a na Tiktoku je prate milioni: Ko je influenserka kojoj je Ariana Grande pohvalila haljinu

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
hejli kalil
Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Redovan je gost na prestižnim svetskim događajima, na Tiktoku je prati preko 8 miliona ljudi, a na dodeli Oskara Ariana Grande joj je pohvalila haljinu – ko je Hejli Kalil, poznata influenserka o kojoj bruji svet?

Hejli Kalil je popularna američka Tiktokerka koju na ovoj društvenoj mreži prati preko 8 miliona ljudi, a na Instagramu preko 4 miliona. Ona veliki broj pratilaca privlači svojim skečevima i zabavnim klipovima. Ono što fanovi najviše vole kod nje jeste njen pozitivan duh i dobar smisao za humor, ali i njen jedinstven stil.

Ko je Hejli Kalil?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by H A L E Y K A L I L (@haleyybaylee)

Ono po čemu je takođe veoma popularna ova influenserka jeste da je redovan gost na prestižnim svetskim događajima. Samo u ovoj godini je bila gost na dodeli Zlatnog globusa, Dodeli Gremija, People’s Choice Awards-a, kao i na dodeli Oskara gde je zablistala u raskošnoj crvenoj haljini. Ona je na ovom događaju razgovarala sa brojnim poznatim ličnostima među kojima je bila Anja Tejlor, zvezda serije „The Queen’s Gambit“ kojoj se Hejli pohvalila kako je bila deo šahovskog tima.

Osim Anje srela je i Zendaju, kao i Ameriku Fereru i Dvejna Džonsona, a nakon što je prokomentarisala haljinu poznate pevačice Arijane Grande rekavši kako joj se veoma dopada, pevačica joj nije ostala dužna i uzvratila je kompliment.

– O moj Bože! I meni tvoja! – rekla je pevačica dodavši još nekoliko komentara.

 

@haleyybaylee CRYING SCREAMING THROWING THANK YOU @arianagrande 😭😭🥹 your dress was EVERYTHING 💕💕 also Wicked 👀👀 counting down the days!!! @The Oscars #Oscars2024 #Oscars ♬ original sound – haleyybaylee

Pre nego što je postala toliko popularna i uticajna na društvenim mrežama Hejli je bila model i to za kupaće kostime za „Sport illustrated“, tako da je sportska publika širom sveta dobro poznaje. Njena prirodna lepota i nesvakidašnje crte lica dovele su je do mnogih takmičenja još i pre nego što je postala model za kupaće. Kao tinejdžerka, krunisana je za misicu Minesote, a kasnije se takmičila na „Miss Teen USA“ 2010. godine. Nakon toga, influenserka je nekoliko puta bila kandiovana za misicu Amerike.

Ono što mnogi ne znaju o njoj jeste da osim lepotom i izrazitim sarkastičnim humorom ona se odlikuje i pameću. Naime ova lepotica je završila biomedicinu i psihologiju, a prema pisanju lista „Sports illustrated“, Hejli je objavila nagrađivana imunološka istraživanja i radila je sa brojnim naučnicima.

 

@haleyybaylee Did someone ask for glam bot?! …cuz I DONT KNOW HER 😳😳😭😭😭 @The Oscars wearing @Marc Bouwer 🥹 @E! Entertainment #Oscars2024 #GlamBot #Oscars ♬ Beautiful Things – Benson Boone

Ona je i osnivač organizacije „The Nerd Herd“, koja ima za cilj da osnaži žene da vole i prihvate svoje telo.

Ono što takođe nije toliko poznato kada je u pitanju ova influenserka jeste da je od 2015. do 2022. godine bila u braku sa NFL igračem, Metom Kelijem, ali ona je jednom prilikom istakla kako ne želi da je publika pamti po tome.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence