Pretraži

O našem šminkeru su pisali DailyMail i PopSugar, a Kim Kardašijan ga je javno pohvalila: Kada vidite njegove NEVEROVATNE transformacije biće vam jasno i zašto! (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Foto: Instagram printscreen/stefansubotic_makeup

Srpski šminker Stefan Subotić već godinama unazad važi za jednog od najtalentovanijih make-up artista u regionu, a o njegovom fascinantnom umeću svedoče brojni radovi i neverovatne transformacije koje svakodnevno deli sa hiljadama svojih pratilaca na društvenim mrežama.

Šminker i vizažista Stefan Subotić odavno je skrenuo pažnju na sebe svojim umećem sa senkama, četkicama, bojama, a nakon što je pokazao nekoliko neverovatnih transformacija zbog kojih su mnogi morali da protrljaju oči, privukao je i pažnju svetskih medija.

Nakon što je pokazao kako šminkom potpuno menja svoj izgled i transformiše se u brojne slavne ličnosti, neki od najvećih svetskih medija nisu mogli, a da ne prokomentarišu umeće našeg make-up artista. Tako se njegovo ime našlo u brojnim člancima na showbizz portalu „Pop sugar“, ali i čuvenom DailyMail-u, koji je naveo da nakon Stefanovih transformacija „dame postaju dvostruko mlađe“, a korisnici društvenih mreža ostaju „u potpunom šoku“.

Foto: Instagram printscreen/stefansubotic_makeup

Najveću pažnju je, čini se, privukao nakon što je pokazao proces transformacije u slavnu Kris Džener, a na ovu objavu nije ostala imuna ni Kim Kardašijan, koja je javno pohvalila Stefanov rad.

 

– Bože, ovo je neverovatno! – napisala je Kim uz Stefanove fotografije na kojima je našminkan upravo kao njena mama Kris.

Stefan se ovog značajnog komentara prisetio pre nekoliko dana i ponovo ga podelio sa stotinama hiljada fanova na društvenim mrežama, a uz to je ostavio i zanimljiv komentar.

– Pre izvesnog vremena Kim je objavila moj rad i iznela kompliment i pohvalu. Koliki mi rok dajete da našminkam i samu Kim? – napisao je u objavi Stefan, koji je ranije istakao da mu je velika želja da našminka neku od holivudskih zvezda.

 

Inače, Stefan je, osim Kris Džener, kreirao izgled i same Kim, ali i brojnih drugih zvezda poput Tejlor Svift, Leonarda di Kaprija, Breda Pita i drugih, dok su se među transformacijama u domaće javne ličnosti našle Jelena Karleuša, Breskvica, Ruška Jakić, Marija Šerifović i mnoge druge.

U nastavku pogledajte neke od njegovih fascinantnih radova:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence