Pretraži

KIJA JE PROPUSTILA OVO PARČE MESA, VREME JE ZA DRUGU: Baka Prase priznao da je on idealna prilika za Lunu Đogani (VIDEO)

Influence
0
Photo: Instagram/baka prase

Jujtuber je ispričao kako je upoznao Lunu Đogani.

– Bio sam na snimanju jednog jutarnjeg programa, naleteo na Lunu i rekao "moram da se slikam sa Lunom, prvi put je vidim uživo, stvarno puca." Onda su nju pitali šta ona misli o meni – otkrio je Ilić.

Baka je prokomentarisao njihovu fotografiju na kojoj je napisao: "Voli me jako, jer je ja neću izneveriti".

– Luna, ja ne znam kako tebi promiče ovakva prilika. Ja te nikad neću izneveriti. Svi kijanatori, izvinite molim vas. Kija je propustila ovo parče mesa. Ona je rekla da neće, imala je priliku. Sad je vreme za drugu učesnicu – rekao je Baka Prase.



Baka Prase je na kraju analizirao Lunin intervju za IDJTV, u kojem je pevačica priznala da jujtuber nema nikakve šanse kod nje.

– Mnogo ona nonšalantno priča, bilo je više od upoznavanja. Rekla je da sam kul lik, hvala joj na tome – kazao je Baka, koga je najviše zabolelo kada je Luna rekla da on nije njen tip.

– Ovakav primerak, muški primerak, zver, lep, sladak. Jeste da imam jednu obrvu, ali to se da srediti – zaključio je jutjuber.

https://youtube.com/watch?v=XAna9r-nsbc

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence