Pretraži

Kako je poznata influenserka postala „Keri Bredšo modernog doba“: Njen Tiktok profil fascinira mnoge i donosi pregršt inspirativnih look-ova

Influence
0
kerolajn vazana
Foto; Youtube printscreen/B&H Photo Video Pro Audio

Iako je Keri Bredšo fiktivni lik, mnogi smatraju da bi njene društvene mreže izgledale najsličnije onima koje ima Kerolajn Vazana.

Kerolajn Vazana, popularna influenserka koju su zbog njenog karijernog puta, odrastanja na Menhetnu i jedinstvenog modnog stila prozvali „modernom Keri Bredšo“ ne prestaje da osvaja modni svet.

A kako je ovaj laskavi nadimak uopšte nastao, šta je sve doneo njenom životu i karijeri i koji autfiti su oduševili javnost na prvi pogled – saznajte u nastavku!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caroline Vazzana (@cvazzana)

Ko je Kerolajn Vazana?

Kako bi izgledao Instagram Keri Bredšo da je ona stvarna osoba i da je svoje prve karijerne uspehe proživljavala u eri društvenih mreža? Da li bi redovno objavljivala sve brančeve na koje ide i autfite koje bira za taj dan? Da li bi delila svake cipele koje je su je već iz izgloga očarale na prvi pogled, i koliko bismo često na njenom feedu mogli videti zanimljive reelove? Pošto je Keri fiktivni lik i svoju mladost, koju smo kroz 6 sezona pratili u seriji „Seks i grad“, provela u nekom drugom vremenu, na ova pitanja ne postoje tačni ni pogrešni odgovori, ali mnogi veruju da bi društvene mreže Keri Bredšo izgledale slično onima koje ima Kerolajn Vazana.

Za one koji ne znaju, Kerolajn je poznata kao Keri Bredšo u stvarnom životu, ne samo zato što je odrasla na Menhetnu i zbog toga što je spisateljica, već i zato što je poznata kao velika obožavateljka živopisnih i često eklektičnih outfita, mode uopšte i čuvenog dizajnera obuće Manolo Blahnika.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caroline Vazzana (@cvazzana)

Kako je Kerolajn postala „moderna Keri Bredšo“?

Zanimljivo je da je upravo zahvaljujući ovom legendarnom dizajneru, tačnije njegovim cipelama, Kerolajn Vazana dobila nadimak koji je prati i godinama kasnije, piše Miss7.

Kada je pre desetak godina radila kao asistentkinja u Teen Vogueu, njena šefica je bila pozvana na rasprodaju uzoraka Manola Blahnika na koju je i Kerolajn otišla. Priznaje da je tada zarađivala vrlo malo i da je za ovu kupovinu koristila novac koji je marljivo štedela. Iznenadila se kada je videla da se par slavnih Manolo cipela mogao kupiti za svega stotinjak dolara. Iz „kupovine života“ se vratila sa pet pari, a ta kupovina je u njenom slučaju zaista promenila njen život jer je zahvaljujući Manolo cipelama koje je pobožno nosila gotovo svuda, dobila nadimak „moderne Keri Bredšo“.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caroline Vazzana (@cvazzana)

Saradnja sa serijom „Seks i grad“

Naime, tim rečima ju je jednom prilikom predstavila poznanica iz izdavačke kuće na jednom modnom događaju, a samo nekoliko nedelja kasnije, Kerolajn je nazvala Patrša Filds, ista ona koja je dizajnirala ikonsku „Carrie“ ogrlicu iz serije i filmova. Patriša je želela da lansira Carrie 2.0 ogrlicu, a Kerolajn joj se činila kao savršena osoba za zaštitno lice cele kampanje. Pored toga, kada je HBO prošle godine obeležavao veliku 25. godišnjicu serije „Seks i grad“ i pripremao lansiranje druge sezone serije „I tek tako…“, Kerolajn je bila jedina content kreatorka i influenserka koju su prepoznali kao partnera za promociju planiranih događaja i svega što je „Seks i grad“ učinilo kultnom serijom.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caroline Vazzana (@cvazzana)

Karijera Kerolajn Vazane

Negde tokom svog puta, Kerolajn je uspela da napiše knjigu – „Making It in Manhattan: The Beginner’s Guide to Surviving & Thriving in the World of Fashion,“ u kojoj je podelila sve mudrosti koje je naučila o svetu mode.

Za nju, sve počinje i proizlazi iz igranja sa različitim komadima, a najvažnija lekcija koju je naučila je da u modi ne postoje pravila i da je nemoguće pogrešiti. Sve je, kaže, prihvatljivo i niko ti ne može reći da si u krivu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caroline Vazzana (@cvazzana)

„Samo treba da se počneš igrati, pratiti ljude čiji stil zaista voliš i one kojima se diviš,“ poručuje.

Mi ćemo, za početak, zapratiti nju – inspirativnih lookova imamo više nego dovoljno!

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence