Pretraži

„Na ivici života“: Naš jutjuber proveo 24 sata u šumi, a onda se susreo oči u oči sa MEDVEDIMA – dramatični snimci prestravili fanove, a evo šta se krije iza svega

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/@stefan_jankovich

Jedan od naših najpopularnijih jutjubera, Stefan Janković Janko, ne prestaje da iznenađuje svoje mnogobrojne fanove zanimljivim sadržajem, međutim sada je otišao korak dalje i novim snimcima ostavio sve u šoku.

Janko već godinama važi za jednog od naših najpopularnijih jutjubera, a sa milionima svojih fanova na društvenim mrežama svakodnevno deli najzanimljivije detalje iz svog života, među kojima su i pomalo neprijatne situacije u kojima se našao.

Ipak, kako bi kreirao što bolji content za svoje fanove, Janko se neretko odlučuje na neočekivane poteze, pa je tako, nakon što je nedavno napao MMA borca, otputovao u Crnu Goru trotinetom, a potom i odveo devojku na neprijatan dejt koji ga je koštao čitav jedan evro, sada snimio novi video koji je i ovog puta privukao veliku pažnju njegovih fanova.

Naime, Janko je sada odlučio da provede 24 sata sam u šumi i sve beleži kamerom, međutim, drama je nastala kada se susreo oči u oči sa dva medveda! Janko je u snimcima pokazao dramatične trenutke kada su mu medvedi prišli, a od prikazanih scena mnogima se zaledila krv u žilama.

– Na ivici života – napisao je Janko u dramatičnom klipu koji je podelio na Instagramu, a u kom se vidi kako medved pokušava da uđe u jazbinu u koju se jutjuber sakrio, kada je došlo do njihovog bliskog susreta.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Janković (@stefan_jankovich)

– Nećete verovati šta mi se desilo, provodim 24 sata u šumi i napadne me medved! Nije me napao, ali me čeka, a tu je i drugi! – rekao je Janko u snimku koji je nastao dok je sedeo u krošnji drveta, a potom prikazao medvede koji počinju da se penju uz drvo ka njemu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Janković (@stefan_jankovich)

Ipak, kako je kasnije otkriveno u komentarima, u pitanju su dva pitoma medveda, odnosno čuvene medvedice Maša i Ljubica, koje predstavljaju pravu atrakciju planine Ozren i smatraju se „najumiljatijim i najpitomijim medvedicama na Balkanu“.

Njih dve su mlade medvedice koje su članovi paraglajding kluba ParaGhost spasili kada su kao vrlo male ostale bez majke. Izuzetno su pitome i prava su senzacija prihvatilišta za divlje životinje smeštenom na 17 kilometara od Doboja.

Maša je u prihvatilište stigla pre pet godina, a Ljubica godinu dana kasnije. Uz veliku ljubav, pažnju i požrtvovanost zaljubljenika u prirodu i životinje one su brzo postale veoma pitome, jedu iz ruke, maze se i igraju sa ljudima.

Janko je nakon snimaka kojima je uplašio fanove, pokazao da se ipak sprijateljio sa krznenim stanovnicima šume i da su, zapravo, postali „najbolji prijatelji“.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Janković (@stefan_jankovich)

– Postali smo najbolji prijatelji! Niko nije verovao da čovek može da se druži sa medvedom – stoji u opisu snimka na kom se vidi kako hrani medvede i igra se sa njima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence