Pretraži

„Je l’ sam sada primer deci?“ Barbi Afrika izrevoltirana komentarima objavila fotografiju u nesvakidašnjem izdanju, pa izazvala lavinu reakcija (FOTO)

Influence
0
barbi afrika
Foto: Instagram printcsreen/barbiafrika

Barbi Afrika iznenadila je veliki broj ljudi svojom novom objavom na Instagramu, a ono što je bio njen cilj jeste da pošalje snažnu poruku svima koji je prate.

Influenserku Barbi Afriku na Instagramu prati skoro 400 hiljada ljudi, sa kojima svakodnevno deli razne zanimljive objave. Iako se uglavnom bavi modom i neretko deli modne savete mlađim devojke koje je prate, Barbi često sa svojim fanovima podeli i zanimljive detalje iz života.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BARBARA MILENKOVIĆ (@barbiafrika)

Nije tajna da se Barabra neretko nađe na meti osuda zbog svojih fotografija na Instagramu, jer se nekim korisnicima društvenih mreža ne odgovara što ona pozira u kupaćem kostimu, što je i poenta njene nove objave.

Naime, Barbi je objavila fotografiju iz Španije kako pozira u moru dok na sebi ima široku trenerku što je izazvalo lavinu komentara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BARBARA MILENKOVIĆ (@barbiafrika)

“Ako se slikam u duksu u moru je l’ sam sada ja ,,primer deci“ ili mora skafander?“, napisala je Barbara ispod objave.

Ubrzo su krenuli komentari ispod objave da se ređaju, a većina njih je ovu objavu shvatilo na krajnje simpatičan način, te su zbog toga ostavili komentar podrške Barbari.

“Ma prelepa si u bilo čemu“, “Najjača si“, samo su neki od komentara, a jedan je privukao veliku pažnju:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BARBARA MILENKOVIĆ (@barbiafrika)

“Ja stvarno ne znam zašto pričaju da ti nisi primer deci jer si kulturna, vaspitana, dobra si, pametna… Sada skoro svi influenseri, tiktokeri, jutjuberi nisu primer deci po svom ponašanju. Kao ovi hejteri nisu u kupaćem nego u skafanderu…Uglavnom moja mama gleda koga ja gledam na telefonu i ponosna je da sam tebe našla i što te podržavam jer si jako kulturna i vaspitana“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence