Pretraži

Uskoro završava fakultet, a onda…: Popularna influenserka progovorila o planovima, pa otkrila da li se povlači sa društvenih mreža (FOTO)

Influence
1
Foto: Instagram printscreen/janadacovic

Jana Dačović važi za jednu od najpopularnijih mlađin influenserki na našim prostorima, a kako je na društvenim mrežama prisutna već dugi niz godina, ona je sada otkrila kakvi su joj planovi nakon završetka školovanja.

Jana je jedna od prvih jutjuberki na našim prostorima, a s vremenom se proširila i na druge društvene mreže, te danas važi za jednu od najuticajnijih influenserki naročito među mlađom publikom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jana Dačović (@janadacovic)

Ona je nedavno proslavila punih deset godina otkako je počela da se bavi influensingom, a ovim povodom je organizovala veliku proslavu na koju je pozvala najbliže prijatelje i porodicu, ali i brojne kolege uz koje je zajedno gradila svoje ime.

Pored svoje karijere, poznato je da Jana nije zanemarila ni obrazovanje, te da trenutno studira, a s obzirom na to da se njene studije polako bliže kraju, ona je sada progovorila o svojim daljim planovima.

Naime, influenserka je odgovarala na pitanja pratilaca, a jedno od njih se odnosilo i na zaposlenje posle fakulteta.

„Da li planiraš negde da se zaposliš nakon faksa?“, glasilo je pitanje.

„Nee, nastavljam da se bavim društvenim mrežama, to mi je full time posao iako je previše fun pa ne deluje tako“, odgovorila je Jana.

Foto: Instagram printscreen/janadacovic

Ovaj njen odgovor sigurno je naišao na oduševljenje njenih brojnih fanova, s obzirom na to da će još dugi niz godina imati priliku da prate život ove mlade influenserke.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence