Pretraži

Lampice, muzika i romantična atmosfera pod otvorenim nebom: Naš popularni influens par proslavlja važan dan, a iznenađenje koje je usledilo raznežilo je sve (VIDEO)

Influence
1
Foto: Instagram printscreen/janadacovic

Poznati influens par Jana Dačović i Stefan Vukasnović Muđa proslavili su važan dan, a iznenađenje koje je usledilo ovim povodom raznežilo njihove fanove.

Poznati jutjuberi i influenseri Stefan Vukasnović, poznatiji kao Muđa, i Jana Dačović već sedam godina, od kada su stupili u vezu, imaju titulu jednog od omiljenih parova domaće influens scene. Oni svakodnevno oduševljavaju pratioce objavama na društvenim mrežama i fanovi uvek sa nestrpljenjem iščekuju svaku njihovu objavu.

Kako su u vezi dugi niz godina, oni su zajedno proslavili mnogobrojne važne momente, a sada je na red došla nova proslava, ali i novo iznenađenje.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jana Dačović (@janadacovic)

Naime, Muđa je napunio 26 godina, a Jana je rešila da mu za ovu priliku pripremi specijalno iznenađenje, pa je sve odmah podelila sa fanovima.

Jana je poznata kao influenserka koja gradi „Pinterest stil“, pa je u tom maniru i napravila iznenađenje. Ona je u gepeku Muđinog automobila postavila ćebe i raznovrsne grickalice, a  potom je uzela projektor i veliko platno na kom su gledali film. Sve je ukrasila prelepim lampicama i raznovrsnim detaljima, a iznenađenje pod otvorenim nebom nije moglo biti lepše.

Muđa je izgledao veoma iznenađeno zbog ovoga, a Jana je bila i više nego zadovoljna kako je prošlo iznenađenje.

„Rođendansko iznenađenje uspelo. Srećan rođendan love“, napisala je Jana u opisu estetskog videa koji je objavila na svom Instagram profilu, a njeni pratioci ne prestaju sa čestitkama upućenim Stefanu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jana Dačović (@janadacovic)

Podsetimo se, Jana je poznata kao neko ko voli da sve bude sa stilom i lepo estetski uređeno, pa je tako nedavno njena proslava koju je organizovala povodom 10 godina postojanja svog Jutjub kanala, oduševila mnoge.

Naime ona je za proslavu odbrala poluotvoren prostor sa malim bazenom. Sve je bilo u cvetnom tonu, a veliki broj buketa je uređivao prostor, Jana je čak i na vodu za goste odštampala svoje ime i povod proslave, a  pripremila je i poklone.

Andrija Jo, Ana Lazarević, Cale, Amina Efendić, Anastasija Grujić, Lazar Filipović i mnogi drugi sa njom su proslavili 10 godina postojanja njenog kanala, a po objavama koje su postavljali na društvenim mrežama bilo je jasno da su se svi dobro proveli.

 

 

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence