Pretraži

,,JA SAM KRIVA“: Dunja Jovanić u suzama otkrila šta joj se desilo (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/imfashionbabe
  • Ljudi, molim vas. Ne znam šta radim, slučajno sam podigla Bejbi i zakačila mi je mladež i otkinula ga skroz. Odsekla sam se – rekla je uplakana influenserka.

Jovanićeva se ubrzo nakon smirila, obratila se pratiocima i ispričala im detalje o tom slučaju, ali i o svom temperamentu i emocijama.  • Izvinite molim vas za prethodnu epizodu da je tako nazovemo. Sad već me kreće smeh. Ko je u podznaku ili znaku Jarac zna šta znači kada ne možete da stanete. Još samo jedan sastanak, još samo jedna kampanja. Nekada ni ne znate da se zaustavite. Mene je Bejbi potkačila, a ja nisam ni pogledala. Zabolelo me je, a ja nemam vremena da to pogledam. Kada sam pogledala već mi je… Zvali su me sa klinike, mora da se odvoji vreme za plakanje. Da vam se ovakve stvari ne bi dešavale, da ne bi bio kolaps zbog mladeža, ići ću danas da ga skinem. Kada su mi iz klinike rekli da moram ipak da ga skinem, ja sam bila iz fazona neću to da uradim. Ne šalim se nimalo, to je moj mladež i bio mi je tako lep. Kakva epizoda ljudi – kazala je i zaključila:
Screenshot: Instagram/imfashionbabe

Screenshot: Instagram/imfashionbabe

– Poenta priče je polako, nigde ne žurimo. Odvojite vreme za sebe i za plakanje, da život ne pobegne. Da vi znate koliko sam se isplakala. Toliko toga se nakupilo u meni, stresa, opterećenja, još samo ovo, još samo ono. Ja sam taj tip, nikada ne stajem. Imam toliko toga što mi stoji ovde i onda se dese ovakve gluposti. Uvek puknete na poslednjoj kapi. Bejbi je iz fazona da je ona kriva, nije kriva. Ja sam kriva.

Screenshot: Instagram/imfashionbabe

Screenshot: Instagram/imfashionbabe

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence