Pretraži

„Ja kad odlučim da iznenadim devojku“: Janko pokazao svoje kulinarske veštine, Ana nije mogla da sakrije razočarenje OVIM prizorom (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularni influenser Stefan Janković Janko odlučio je da iznenadi svoju devojku Anu Lazarević posebnom večerom, međutim njegov plan se nije ostvario kako je on zamislio.

Nakon dve godine veze, popularni par se početkom ove godine odlučio na veliki korak, te su sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podelili da počinju da žive zajedno.

Par koji već godinama privlači veliku pažnju pratilaca svojim zanimljivim klipovima, od trenutka kada su se uselili zajedno, neprestano dele zanimljive klipove koji otkrivaju sve o njihovom zajedničkom životu, a koje fanovi obožavaju.

Oni su veoma uspešni i na poslovnom planu, a kako je pre nekoliko dana Ana izbacila pesmu, sada je Janko odlučio da joj spremi večeru, pa je tom prilikom pokazao svoje kulinarske veštine.

„Ja kad odlučim da iznenadim devojku ručkom jer je izbacila pesmu“, napisao je on u opisu videa gde se vidi da je zaista odlučio da se potrudi, a onda je pokazao i rezultate ovog truda.

Foto: Instagram printscreen/stefan_jankovich

„A to izgleda ovako“, istakao je on, dok se na videu videla Anin razočarani izgled lica dok je gledala u ručak koji je izgoreo.

Foto: Instagram printscreen/stefan_jankovich

Podsetimo se, malo nakon što je par otpočeo zajednički život i Ana je pokazala kako se snalazi u kuhinji, samo što je ona bila uspešnija od dečka, pa je tom prilikom pravila palačinke kojima se pohvalila na Instagramu, a odmah nakon toga je i dobila poruku od svog trenera u kojoj je pisalo:

„Sutra za doručak imaš čučanj, minimum svoju kilažu dižeš“, napisao je on.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence