Pretraži

Iznenađenje kakvom se niko nije nadao: Ana Lazarević novom objavom oduševila fanove, pa se prisetila svojih početaka na Jutjubu (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Poznata influenserka Ana Lazarević je jednom Instagram pričom podsetila fanove na svoje početke, pa pokazala zbog čega su je zavoleli.

Anna se društvenim mrežama bavi punih 7 godina i za to vreme je stekla veliku bazu vernih pratilaca, te je na Instagramu prati skoro 800 hiljada ljudi, dok je na Jutjubu, na kom je i počela karijeru, ova brojka dostigla neverovatnih 930 hiljada.

Mlada influenserka gotovo svakodnevno deli detalje iz svog privatnog života na društvenim mrežama, i dok su njene objave danas bazirane na bjuti savetima, objavama sa luksuznih putovanja, zajedničkih trenutaka sa prijateljima, a naročito prikaza zajedničkog života nje i njenog dečka, ipak njeni počeci su bili nešto drugačiji.

Ona je u svet influensinga ušla kada je imala svega petnaest godina. U tom momentu objavljivala je zabavne i šaljive klipove, pokazivala kako prolaze njeni školski dani, oduševljavala sve svojim pevačkim talentima, a najveću pažnju je privukla kao devojka koja igra fudbal.

Kako kod nas nema veliki broj devojka koje se bave ovim sportom, a još manje onih koje o tome pričaju na svojim Jutjub kanalima, Ana se istakala kao originalna devojka. Ona je neretko pričala o tome kako devojke treba više da se uključe u sportske aktivnosti i kako je fudbal ravnopravno sport i za devojke.

Ipak, s godinama ona je prestala da trenira fudbal, posvetila se drugim stvarima, međutim sada je fanove nakon dužeg vremena jednom objavom podsetila na stare dane, podsetila ih zbog čega su je zavoleli i zbog čega je dobila njihovu naklonost.

Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Naime, ona se fotografisala na fudbalskom terenu, a na sebi je imala fudbalski dres, pa je u opisu napisala:

„Iznenađenje“, a onda je objavila još jednu fotografiju gde je slikala svoje kopačke, i kopačke još jedne osobe koja je odlučila da joj pravi društvo.

Podsetimo se, Ana je nedavno u emisiji „One On One“ govorila o svojim počecima na Jutjubu, pa je tom prilikom otkrila sa kakvim problemima se suočavala.

Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

„Ja sam pre samog mog početka imala te neke probleme. Borila sam se sa depresijom, anksioznošću i svašta nešto, ali sada trenutno kada gledam sa ove tačke mnogo sam jača nego pre. Baš sam pre neki dan ušla i pogledala moju novu pesmu i toliko mi je bilo drago. Najveća prepreka mi je bilo eto možda to, ne tokom perioda snimanja nego pre toga“, bila je iskrena Anna.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence