Pretraži

IZNELA DOKAZE: Zbog ovog detalja Kikina mama tvrdi da je neko drugi napisao oproštajno pismo (FOTO)

Influence
0
Screenshot: Instagram/miloshd96

Nesrećna žena je na Jutjub platformi objavila snimak u kom je iznela tvrdnje da je njena ćerka zapravo ubijena.  • Ćerka Jelena mi je rekla da je, kad je bila na prepoznavanju tela, ispod Kikinog oka videla masnicu, kao da ju je neko udario pesnicom. Možda je Kika baš zbog tog udarca ležala u onom položaju. Drugarica je rekla da mi je javila da je Kiki loše, a da sam joj ja rekla da spremam rođendan. Rekla je i da je Kika dva puta pokušala da se ubije, što nije istina – pričala je Nataša.

Kako dodaje, želela je angažuje detektivske agencije koje bi ispitale uzrok njene smrti, ali sve su je odbile čim su čule za Kikino ime.

Screenshot: Youtube

Screenshot: Youtube

 

Nataša je odlučila da objavi oproštajno pismo, koje je navodno Kika napisala pre nego što je izvršila samoubistvo. Međutim, Nataša je i tu objasnila da postoji misterija i sumnja da je neko drugi napisao čitavu poruku.

  • Neka mi neko objasni kako je Kika mogla da ostavi oproštajno pismo nakon što je preminula? – napisala je Nataša, aludirajući na to da je u belešlki na kompjuteru pokazano da je pismo napisano dan nakon Kikine smrti u 12.50 časova.

Na pismu se mogu videti poređena imena Milan, Ivana, Ana, a pre svega stajalo mama.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence