Pretraži

„IZGOVORI NE POSTOJE“: Sara Stanković otkirla šta je za nju najveći „red flag“ kod muškaraca (FOTO)

Influence
0
Screenshot: Instagram/saraastankovic

Sara ne voli javno da govori o ljubavi i vezama, ali ovog puta napravila je izuzetak, te je sa fanovima podleila svoje stavove po pitanju momaka.



Naime, na pitanje šta joj je najveći "red flag" kod osoba uprotnog pola, jutjuberka je izdvojila jednu stvar koja je posebno odbija:

  • Kad ga nema satima, danima… da ti napiše poruku ili pita da se vidite. Izgovori doslovno ne postoje, ne želi te i moraš da se pomiriš sa tim – iskrena je ona koja je ranije otkrila da je zaljubljive prirode.
Screenshot: Instagram/saraastankovic

Screenshot: Instagram/saraastankovic

 

Na društvenim mrežama, naročito na Tiktok-u redovno imamo prilike da vidimo klipove u kojima se govori o manifestovanju, a takvi sadržaji za kratko vreme obično postanu viralni.

Manifestacija se zasniva na "zakonu privlačnosti" ili ideji da dobijete nešto o čemu razmišljate, a naša jutjuberka otkrila je da li je ona podlegla trendu, te da li se služi takvim stvarima.

Screenshot: Instagram/saraastankovic

Screenshot: Instagram/saraastankovic

 

  • Pa to je nešto što radiš konstantno bez razmišljanja. Ako počneš da razmišljaš, onda manifestuješ svesno – napisala je ona na Instagramu, ali nije otkrivala da li je isprobala ovu taktiku.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence