Pretraži

IZAZOVNO IZDANJE BLOGERKE: Zorannah istakla nikad veći dekolte i zapalila društvene mreže (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/zorannah

Zorannah je svojom novom slikom privukla pažnju pratilaca, jer je pozirala u veoma izazovnoj crnoj haljini sa predubokim dekolteom. Obožavaoci nisu ostali imuni na njeno seksi izdanje, kojim je zapalila društvene mreže.

Blogerka je dobila više od 20 hiljada lajkova za manje od 24 sasta, a kada je reč o komentarima nema ih ispod objave, jer ih je zabranila.



Podsetimo, Zorana je odlučila da uradi još jednom grudi, jer nije bila zadovoljna rezultatima prve operacije, a u svojim blogovima je govorila na temu.

  • Prošle godine za doček Nove godine htela sam da obučem jednu haljinu. Moja drugarica, koja je bila kod mene, radila je grudi pre 10 godina i visoka je 1,80 m i stavila je 450 kubika. Njene grudi u toj haljini izgledale su savršeno, a moje su bukvalno kao da ih nikad nisam radila. Nije se ništa videlo, prazno potpuno. Tada sam krenula da razmišljam o drugoj operaciji krajem decembra pretprošle godine. Krenula sam da idem kod raznoraznih doktora na konsultacije – ispričala je ona na Youtube-u.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence