Pretraži

,,IZA PROFILA JE MENTALNO OBOLELA OSOBA“: Ena Luna dobija uznemirujuće poruke (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/enaluna

Ena Luna je podelila prepiske iz svog DM-a gde joj je jedan pratilac sa lažnog profila slao uznemirujuće poruke.

  • Porno divo, uvuci jezik, skini te froncle i idi doji. Bolje pazi ono preslatko detence, stvarno se nadam da ne spava u plišanom sanduku – stoji u poruci koju je podelila javno.


Influenserka je potom poručila dotičnoj osobi da treba da ide na lečenje, a na storiju se obratila pratiocima.

  • Omaklo mi se kada sam postavila ovo na story umesto na close friends, pa sam ga obrisala, ali se onda desio ovaj epilog, te sam odlučila da ipak podelim – navela je ona.
Photo: Instagram/enaluna

Photo: Instagram/enaluna

Ena se nakon toga ponovo oglasila povodom poruke koju je dobila.

  • Zaista se retko desi da dobijem ovaj tip poruka i uglavnom ih ignorišem, međutim, nekada odlučim da se našalim kao ovaj put i onda se zgrozim kada shvatim da se iza profila nalazi zaista mentalno obolela osoba jer ko bi drugi napisao ovako nešto? Žao mi je što je i dalje na internetu zaštićen identitet ljudima baš zbog ovakvih situacija gde bi trebalo da se reaguje i kazni osoba kako joj ne bi palo na pamet da na sličan način vređa i druge… Nije svako psihički stabilan i zreo da ove komentare filtrira i ignoriše, već na neke ljude to može da ostavi ozbiljne posledice samo što vi "hejteri" o mentalnom zdravlju pričate samo kada pročitate naslov da se neko ubio, a dotad silujete svakodnevno bar po jednu osobu. Da ne počinjem o tome koliki uticaj to ima na mlade i to će biti tema jednog videa u vlogmasu. Razmislite svaki put kada poželite da nekom ostavite komentar ili pošaljete poruku u kojoj vređate, šta imate od toga? Niste ništa bolji, čak ste mnogo gori i time samo to potvrđujete – napisala je na storiju i dodala:

  • Razumeli smo se vidim po dm-u…bliži se dan kada nećete moći da otvorite profil ni na jednoj mreži bez validnog dokumenta, te ćete snositi posledice za deljenje vašeg "mišljenja" i zaista se nadam da će to biti što pre.

Photo: Instagram/enaluna

Photo: Instagram/enaluna

 

Photo: Instagram/enaluna

Photo: Instagram/enaluna

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence