Pretraži

„ISTINA JE, IMAM DOKAZE“: Anja Bla otkrila nepoznate detalje veze sa Bakom Prasetom (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Nakon raskida koji je trajao godinu dana, par je odlučio da se pomiri i ubrzo nakon toga su se uselili u stan u jednom od najprestižnijih beogradskih naselja.



O njihovom odnosu se dosta spekuliše, a Baka je često na udaru kritika zbog ponašanja prema Anji u svojim klipovima.

Anja se jednom i oglasila na tu temu, te je navela da niko ne zna šta se zapravo dešava u četiri zida i da je Bogdan i više nego nežan prema njoj.

Ona je sada, u jednom od Bakinih lajvova odlučila da podeli jednu takvu situaciju, pa je otkrila šta jutjuber radi kada ona otputuje, odnosno kada ne prespava kod kuće.

A mi se inače zezamo da imamo naš zagralja, "koala zagrljaj", kad ja legnem na njega i ja kad nisam tu, ako ne prespavam kod kuće, on je meni napisao da uzme malu igračku koale, da stavi na moje mesto gde ja spavam, i da svaki put poljubi koalicu za laku noć. Istina je, imam dokaze u porukama – rekla je Anja, dok je Bogdan pokušao nevešto, kroz smeh, da se odbrani, navodeći da je to laž. 

Ona je nakon toga, na Instagramu, podelila snimak Bake sa navedenom igračkom uz ispis "Pa vi onda kažite da je on loš prema meni, bukvalno je najslađi na svetu".

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence