Pretraži

„Isprovocira sve u teretani, pa ode na martini“: Đina Džinović novim fotkama pokrenula lavinu komentara, jedan detalj nikome nije promakao (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Mlada influenserka Đina Džinović objavama na Instgaramu pokazala na koji način održava balans u život, a komentari fanova pljušte sa svih strana.

Život Đine Džinović svakodnevno na društvenim mrežama prati veliki broj ljudi. Influenserka privlači veliku pažnju svakom svojom objavom, pa samo na Instagramu ima preko 130 hiljada pratilaca.

Ona neretko pokazuje luksuz u kom uživa, skupocena putovanja, nakit i atraktivne modne kombinacije koje koštaju čitavo malo bogatstvo.

Influenserka je pored toga veliki ljubitelj hrane, te se na njenom profilu često mogu videti fotografije i snimci iz poznatih restorana, ali sa druge strane veliku pažnju privlače i njene objave iz teretane, kojima influenserka pokazuje na koji način održava liniju na kojoj joj zavide mnoge devojke.

Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Sada je ona ponovo zapalila Instagram fotografijama u uskoj opremi za vežbanje, pa pokazala kako je najvažniji balans.

Naime, nakon fotografija iz teretane ona je snimila jedan kafić u kom je uslikala espreso martini, koji je ako je suditi po njenim poslednjim objavama postao njeno omiljeno piće. To su primetili i njeni pratioci, pa je jedan napisao:

„Pretvorićeš se u espreso martini ako tako nastaviš“, na šta je ona dodala da se slaže.

Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Sa druge strane neki su ostali oduševljeni balansom koji ona pravi između treninga i izlazaka, pa je jedan od komentara koji je dobila u „četu“, podelila sa fanovima.

„Prvo ode u teretanu pokida se, isprovocira sve ljude u teretani izgledom, pa ode na šesnaest espreso martinija. Ovo treba oženiti„, glasila je poruka koju je dobila influenserka, a ona je na ovo dodala samo reč „balans“.

Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Ona inače u poslednje vreme često objavljuje fotografije iz teretane koje odvlače veliku pažnju pratilaca, a tako je nedavno svima pokazala rezultate napornog treninga, pokazujući svoj tanak struk, a onda je snimila sebe dok je radila špagu, a u prvi plan su došle njene grudi.

„Još malo“, napisala je ona na snimku.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence