Pretraži

,,ISKLJUČILA SAM EMOCIJE“: Irena Drobac iskreno o raskidu i svom ljubavnom životu

Influence
0
Photo: IDJTV

Irena je jednom prilikom priznala za IDJTV da je bila u vezi sa bivšim rijaliti učesnikom Davidom Dragojevićem. Jedan od fanova pitao ju je kako je znala da to više nije to posle toliko godina veze.

  • Osetite naravno, oseti partner i oseti se ta neka negativna energija. Ne treba ništa siliti, ne treba gušiti i sebe i partnera, samo dalje i to je to – objasnila je ona.

Tiktokerka je ostala u dobrim odnosima sa njim nakon kraha romanse, te se osvrnula na to.

  • Jako je bitno da ostanete u dobrim odnosima. Isključila sam emocije, tako što sam šest meseci prethodno znala da je kraj i to je to – rekla je Irena.


Budući da Nina Đogani i Irenin brat Marko Drobac uživaju u skladnoj vezi, pojedine je zanimalo da li joj se taj tip veze dopada.

  • Moja veza je i bila dosta slična njihovoj. Samo što sam sada mnogo zrelija i znam šta ne bih radila u novom odnosu. Ali da – priznala je ona.

Na kraju je dala savet za uspešnu vezu.

  • Veoma je bitno poštovanje, razumevanje i da partner razume vaš posao kao što je moj trenutno u pitanju. Ne može svaki muškarac to da prihvati. Tako da jako je važno da razgovarate sa svojim partnerom – objasnila je i zaključila:

  • Više neću da pričam o svom ljubavnom životu, iskreno mislim da je tako najbolje. Zadržaću to za sebe.

Photo: Instagram/irenadrobac

Photo: Instagram/irenadrobac

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence